Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Δεν βγαίνει” η πρώην κυρία Μπερλουσκόνι με 300.000 ευρώ το μήνα!

‘Οχι φέρεται να είπε η εν διαστάσει σύζυγος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Βερόνικα Λάριο, στη διατροφή των 300.000 ευρώ

το μήνα που της έχει προτείνει συν ένα εκατομμύριο οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ ετησίως, για τα έξοδα της βίλας του Μακέριο, κοντά στο Μιλάνο!

Δημοσιεύματα στον ιταλικό τύπο αναφέρουν ότι η Βερόνικα Λάριο, σύζυγος εν διαστάσει, του ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, απέρριψε την οικονομική πρόταση του Καβαλιέρε, που στόχευε στην έκδοση διαζυγίου «κοινή συναινέσει».

    Η Βερόνικα Λάριο, έκρινε την πρόταση μη ικανοποιητική και, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ιλ Μεσσατζέρο», εγκατέλειψε την έπαυλη του Μακέριο και εγκαταστάθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη Μόντζα, λίγο έξω από την ιταλική συμπρωτεύουσα.

    Η εφημερίδα “Κορριέρε Ντέλλα Σέρα”, όμως, προσθέτει ότι «πιθανώς η κα Λάριο πρέπει να αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει το πολυτελές οίκημα στο οποίο διέμενε εδώ και είκοσι χρόνια, μετά από σχετικό αίτημα του νόμιμου ιδιοκτήτη, του μίστερ τιβί, προς το δικαστήριο του Μιλάνου».

    Υπενθυμίζεται ότι αρχικά, η σύζυγος του πρωθυπουργού είχε προβάλει οικονομικές αξιώσεις για διατροφή που άγγιζε τα σαράντα τρία εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

    Στη συνέχεια οι στόχοι της περιορίσθηκαν, αλλά, σύμφωνα με τους σχολιαστές, η ρήξη, σημειώθηκε εξ αιτίας των φετινών θερινών διακοπών: Η μητέρα των τριών, εκ των πέντε συνολικά, παιδιών, του κ. Μπερλουσκόνι, απαίτησε να της καλυφθούν τα έξοδα, για την ενοικίαση βίλας στην Φορμεντέρα της Ισπανίας, όπου πήγε με τα εγγόνια της.

    Αυτό φαίνεται πως εκνεύρισε τον ιταλό πρωθυπουργό και επηρέασε αρνητικά το όλο κλίμα, στις τελευταίες φάσεις της διαπραγμάτευσης.

    Η συνολική πρόταση, πάντως (διατροφή, συν έμμεσα έσοδα και οφέλη από την ενοικίαση και χρήση ακινήτων) δεν ξεπερνούσε τα επτά εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και η Βερόνικα Λάριο, τελικώς, αρνήθηκε να συναινέσει.

    Οι δικηγόροι των δυο πλευρών – ιδίως εκείνοι του “Καβαλιέρε” – όπως υπογραμμίζει η «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα», συνεχίζουν να καταβάλλουν προσπάθειες για να γεφυρωθεί το χάσμα και να βρεθεί τρόπος να υπογραφεί, ενώπιον του δικαστηρίου, μια οριστική, ικανοποιητική, συμφωνία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε