Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Δεν υπάρχει αυτό που κάνει! Πυροσβέστης Spider-Man τρέλανε το ίντερνετ! [vid]

Δεν υπάρχει αυτό που κάνει! Πυροσβέστης Spider-Man τρέλανε το ίντερνετ! [vid]

Μόλις 30 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο Alejandro για να σκαρφαλώσει στην κορυφή κτιρίου ως άλλος Spider-Man, με συνάδελφό του που ανέβαινε από τη σκάλα να τερματίζει δεύτερος.

Ο 45χρονος Ισπανός πυροσβέστης απωθεώθηκε από τους συναδέλφους τους που βιντεοσκοπούσαν τον ιδιαίτερο αγώνα ανάβασης στο 9όροφο κτίριο. Οι επιδόσεις του πυροσβέστη στη Μαδρίτη κάνουν όπως ήταν αναμενόμενο τον γύρο του κόμου.

“Ξέραμε ότι ήταν καλός αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα ανέβει τόσο γρήγορα το κτίριο. Μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Δεν ήταν μέρος τυπικής εκπαιδευτικής άσκησης αλλά ένα στοίχημα ανάμεσά τους. Δεν ξέρω ποιο ήταν το στοίχημα επειδή είναι σε διαφορετική βάρδια. Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι και εγώ 45 ετών αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτό που κάνει ο Alejandro.

Η φυσική κατάσταση είναι σημαντικό μέρος της δουλειάς μας αλλά οι περισσότεροι πυροσβέστες δεν θα μπορούσαν να κάνουν αυτό που έκανε. Πριν από λίγες μέρες ο Ale πήγε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου οι διαγωνιζόμενοι περνούν από διάφορες δοκιμασίες. Του ήταν τόσο εύκολη μια από τις δοκιμασίες ανάβασης που οι ιθύνοντες του προγράμματος του ζήτησαν να επιβραδύνει και να υποκριθεί πως του είναι πιο δύσκολο από ό,τι του ήταν. Απλά φροντίζει να κρατιέται σε φόρμα και έχει εξαιρετικές ικανότητες σε ό,τι έχει να κάνει με αναρρίχηση”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε