Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Διαζύγιο για Angelina Jolie και Brad Pitt; – Φοβάται πως πεθαίνει

Διαζύγιο για Angelina Jolie και Brad Pitt; – Φοβάται πως πεθαίνει

Οι φήμες έχουν οργιάσει εδώ και καιρό και θέλουν την Angelina Jolie και τον Brad Pitt να οδηγούνται στον χωρισμό.

Ο Brad Pitt, σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα, έχει κουραστεί να καλοπιάνει την Angelina Jolie για να προσέξει την υγεία της και τη σκελετωμένη εμφάνισή της. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να την απειλήσει με διαζύγιο αν δεν αλλάξει τρόπο ζωής και συνεχίσει να φαίνεται άρρωστη.

“Ο Brad έχει κάνει τα πάντα για να κάνει την Angie να επικεντρωθεί στην υγεία της. Υπάρχουν φορές που τη βλέπει να μην τρώει τίποτα όλη μέρα και είναι σε απόγνωση.. O Brad Pitt φοβάται πως πεθαίνει και την αγαπά τόσο πολύ που είναι διατεθειμένος να τη χωρίσει για να την ταρακουνήσει”, δήλωσε πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Όλα αυτά ενώ οι τίτλοι στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έχουν τίτλους όπως “Η Angelina πεθαίνει: 35 κιλά και νοσηλεύεται!”. Οι φήμες για χωρισμό του διάσημου ζευγαριού άρχισαν να φουντώνουν μετά τη εμφάνιση της Angelina Jolie μόνης και σκελετωμένης στο κόκκινο χαλί για την ταινία Kung Fu Panda 3.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν τη μεγάλη απώλεια βάρους στα συζυγικά προβλήματα. Όλα αυτά τη στιγμή που πολλά δημοσιεύματα θέλουν τον Brad Pitt να έχει συνδεθεί ερωτικά με την Marion Cotillard και να επιμένει να εντάξει στην εταιρεία παραγωγής του την Cara Delevingne.

Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που χαρακτηρίζουν τις φήμες εντελώς αναληθείς. “Η Angelina Jolie δεν οδηγείται σε μια φυσική και συναισθηματική κατάρρευση και δεν παίρνει διαζύγιο. Φτιάχνουν μια ιστορία γύρω από τις τελευταίες φωτογραφίες της Angelina Jolie. Η ηθοποιός και οι θαυμαστές της αξίζουν περισσότερα”.

Πηγή: Newseveryday

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε