Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Διέλυσε τον αρραβώνα η κόρη της Σάρα Πέιλιν με τον πατέρα του παιδιού της

Διέλυσε τον αρραβώνα η κόρη της Σάρα Πέιλιν με τον πατέρα του παιδιού της

Τα καμώματα της Μπρίστολ έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τα πρωτοσέλιδα των αμερικάνικων περιοδικών.

Η Μπρίστολ Πέιλιν, η κόρη της πρώην υποψήφιας αντιπροέδρου των ΗΠΑ Σάρα Πέιλιν, διέλυσε για δεύτερη φορά τον αρραβώνα της με τον πατέρα του παιδιού της, τρεις εβδομάδες αφού είχε ανακοινώσει ότι επιθυμεί να τον παντρευτεί.

Η 19χρονη Μπρίστολ έχει αποκτήσει έναν γιο 19 μηνών με τον 20χρονο Λέβι Τζόνστον.  Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Μπρίστολ αποφάσισε να μην παντρευτεί τον Τζόνστον όταν έμαθε ότι είναι πιθανό να έχει αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με μία άλλη κοπέλα.

“Τελείωσε. Χωρίσαμε” δήλωσε η κόρη της Σάρα Πέιλιν στο People, κατηγορώντας τον Τζόνστον ότι έχει εμμονή με την δημοσιότητα. Η εγκυμοσύνη της Μπρίστολ Πέιλιν είχε θορυβήσει τους Συντηρητικούς των ΗΠΑ κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2008, αφού η Σάρα Πέιλιν υποστηρίζει την σεξουαλική αποχή πριν από τον γάμο.

Τα καμώματα της Μπρίστολ έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τα πρωτοσέλιδα των αμερικάνικων περιοδικών και ιδιαίτερα τον Δεκέμβριο του 2008 μετά από την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Λέβι, δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε