Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Διέσχισε τις ΗΠΑ για να κάνει σεξ με 13χρονο!

Είναι μητέρα δυο παιδιών αλλά αυτό δεν τη σταμάτησε να ταξιδέψει από την Καλιφόρνια στο Μέριλαντ για να βρεθεί ερωτικά με έναν ανήλικο. Τώρα, κατηγορείται για ασέλγεια και βιασμό!

Η 36χρονη Ρέιτσελ Αν Χικς γνώρισε τον 13χρονο σε live chat room του X-Box. Του είπε ψέματα για την ηλικία της και εμφανίστηκε ως 23χρονη. Γρήγορα, η σχέση τους προχώρησε και οι δυο τους αντάλλασσαν τηλεφωνήματα, μηνύματα στο κινητό, e-mail, φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Χικς ταξίδεψε από το Λέικ Φόρεστ της Καλιφόρνια στο Μέριλαντ, στην άλλη πλευρά των ΗΠΑ, τον Νοέμβριο και την ημέρα των Ευχαριστιών έκανε σεξ με τον 13χρονο, στο σπίτι του.

Λίγο μετά, όμως, οι γονείς του νεαρού μπήκαν στα ερωτικά μηνύματα της Χικς στο κινητό του γιου τους και εκείνος ομολόγησε τα πάντα.

Η 36χρονη είχε φροντίσει να χρησιμοποιεί ψεύτικο όνομα όταν επικοινωνούσε με το αγόρι, αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν να την εντοπίσουν. Μάλιστα, τώρα ερευνούν ακόμη περισσότερο το παρελθόν της Χικς και δεν αποκλείεται να είχε συνάψει δεσμό και με δεύτερο ανήλικο, έναν 18χρονο από την Καλιφόρνια!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε