Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διέταξαν να δοθεί το παιδί για υιοθεσία γιατί οι γονείς είναι ηλικιωμένοι!

Διέταξαν να δοθεί το παιδί για υιοθεσία γιατί οι γονείς είναι ηλικιωμένοι!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.09.2011 | 14:46
Πρώτη δημοσίευση: 16.09.2011 | 14:46

Η ιστορία της 18 μηνών Βιόλα συγκλονίζει ολόκληρη την Ιταλία. Ο πατέρας της είναι 70 ετών και η μητέρα της 57. Το δικαστήριο τους έκρινε ακατάλληλους να τη μεγαλώσουν.

Το δικαστήριο Ανηλίκων στο Τορίνο αποφάσισε να δοθεί για υιοθεσία το βρέφος, κρίνοντας ότι οι γονείς του είναι πολύ μεγάλοι σε ηλικία για να το μεγαλώσουν, μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η μικρή Βιόλα γεννήθηκε στο Τορίνο στις 26 Μαΐου του 2010, μέσω ετερόλογης εξωσωματικής γονιμοποίησης (με ξένο σπέρμα ή ωάριο) που πραγματοποιήθηκε στο εξωτερικό.

«Δεν σκέφτηκαν ποτέ το ότι η κόρη τους θα έμενε ορφανή πολύ μικρή και ακόμα ότι θα ήταν αναγκασμένη να φροντίσει τους γονείς της», ανακοίνωσε το δικαστήριο.

«Το παιδί αυτό είναι καρπός μιας διεστραμμένης εφαρμογής των τεράστιων δυνατοτήτων που προσφέρει η πρόοδος της γενετικής», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του δικαστηρίου.

Το ζεύγος Γκαμπριέλα και Λουίτζι Ντε Αμπρόζις παντρεύτηκε το 1990 και η γυναίκα έκανε 10 ανεπιτυχείς εξωσωματικές, επίσης απορρίφθηκαν οι δύο αιτήσεις υιοθεσίας που κατέθεσαν. Έπειτα από αυτά αποφάσισαν να καταφύγουν σε κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στο εξωτερικό.

Όμως το κοριτσάκι δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια όταν ο πατέρας του το ξέχασε επί 45 λεπτά στο αυτοκίνητο, όταν ήταν νεογέννητο.   Διαδώστε αυτό το άρθρο