Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Δήμαρχος παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών

Η πόλη Ρακαλμούτο της Σικελίας.
Η πόλη Ρακαλμούτο της Σικελίας.

 Ο δήμαρχος της πόλης Ρακαλμούτο, στη Σικελία, παραδέχεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και ζητά συγγνώμη από τους συμπολίτες του

 

Ο Σαλβατόρε Πετρότο, παραδέχθηκε ότι στην αρχή της θητείας του -το 2007- έκανε χρήση ναρκωτικών.
 
Ο Πετρότο, (καθηγητής Ιστορίας που εξελέγη με το κεντροαριστερό κόμμα “Λα Ρέτε”, αλλά στη συνέχεια προσχώρησε στο κεντροδεξιό “Κίνημα για την Αυτονομία”), κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό “Studio 98”, εξήγησε ότι “επρόκειτο για μια περίοδο μεγάλης ψυχολογικής πίεσης”, γι’ αυτό και υπέκυψε, όπως είπε, στον πειρασμό.
 
“Αλλά, θέλω να πω ξεκάθαρα ότι τα ναρκωτικά είναι ολέθρια”, πρόσθεσε.
 
Πρόκειται για την πρώτη “τηλεοπτική εξομολόγηση” αυτού του είδους στην Ιταλία και οι σχολιαστές τονίζουν ότι κύριος στόχος του Σικελού δημάρχου, είναι πιθανότατα, να σώσει την πολιτική του καριέρα.
 
Πριν ένα χρόνο, ένας δημοτικός σύμβουλος και συνεργάτης του Πετρότο, είχε συλληφθεί με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών. Επρόκειτο για μια υπόθεσης σπείρας Σικελών μαφιόζων που διακινούσε ναρκωτικά από τη Λατινική Αμερική προς την Ευρώπη, κρύβοντας την κοκαΐνη μέσα σε κινητά τηλέφωνα.
 
Ο Σαλβατόρε Πετρότο, πάντως, θέλησε, με τη συνέντευξή του, να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπολίτες του και να τους διαβεβαιώσει ότι “έχει απεξαρτηθεί πλήρως από τις ναρκωτικές ουσίες και είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα”.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε