Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δολοφονία on camera στη Νέα Υόρκη – Σοκαριστικό βίντεο

Ένας νεαρός μιλά αμέριμνος στο κινητό του. Ένας άνδρας τον πλησιάζει και τον πυροβολεί εξ επαφής. Η δολοφονία καταγράφηκε καρέ-καρέ από κάμερα ασφαλείας!

Θύμα ο 24χρονος Τρέβον Γουίν. Ειρωνεία; Από λάθος! Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο δολοφόνος το πιθανότερο είναι πως μπέρδεψε το στόχο και το θύμα του. Εν ολίγοις, πυροβόλησε και τελικά σκότωσε λάθος άνθρωπο! Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 23ης Απριλίου.

Ο άτυχος Τρέβον στεκόταν σε πολυσύχναστο δρόμο του Μπρούκλιν και μιλούσε στο κινητό του, έξω από το εστιατόριο που διατηρεί ο θείος του. Και τότε τον πλησίασε ο δολοφόνος του.

Ένας άνδρας με σκούρα ρούχα και μαύρη κουκούλα να καλύπτει το πρόσωπο του από την κάμερα, που πιθανότητα ήξερε πως βρισκόταν εκεί. Βγάζει το πιστόλι του και πυροβολεί δυο φορές τον 24χρονο. Εκείνος προσπαθεί μάταια να σταθεί στα πόδια του μετά το διπλό πυροβολισμό.

Πριν προλάβουν όσοι βρίσκονται κοντά να καταλάβουν τι συμβαίνει, ο δολοφόνος εξαφανίζεται στο πλήθος. Το θύμα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο αλλά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο



ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε