Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δολοφονήθηκε μέλος της οικογένειας που κυβερνά το Κουβέιτ

Δολοφονήθηκε μέλος της οικογένειας που κυβερνά το Κουβέιτ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.06.2010 | 21:13
Πρώτη δημοσίευση: 20.06.2010 | 21:05

Ο εγγονός του πρώην εμίρη, πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα στη διάρκεια ενός δείπνου και ένας συγγενής του ανακρίνεται για την υπόθεση.

"Οι αρχές δέχθηκαν μια πληροφορία την Πέμπτη το βράδυ ότι διεπράχθη ένα έγκλημα και το θύμα ήταν ο Σεΐχης Μπαζέλ αλ Σαμπάχ", δήλωσε αξιωματούχος. " Το έγκλημα σημειώθηκε στο σπίτι του θύματος στο Μεσιλά κατά τη διάρκεια ενός επίσημου δείπνου, στο οποίο παρευρίσκονταν πολλοί σεΐχηδες, σκοτώθηκε από πέντε σφαίρες". Ο συγγενής που κρατείται και ανακρίνεται είναι ο θείος του θύματος Σεΐχης Φεϊζάλ αλ Σαμπάχ.

Η οικογένεια αλ Σαμπάχ κυβερνά το Κουβέιτ για περισσότερα από 250 χρόνια και ο επικεφαλής της οικογένειας έχουν τον τελευταίο λόγο για τα πολιτικά θέματα της τρίτης στο κόσμο πετρελαιοεξαγωγικής χώρας.

Ο αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας δεν ανέφερε ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο για τη δολοφονία του 52χρονου Σεϊχη Μπαζέλ, ο οποίος δεν κατείχε κανένα κυβερνητικό αξίωμα. Ο θείος του είναι αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού.   Διαδώστε αυτό το άρθρο