Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για μια ζωή!

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για μια ζωή!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.10.2009 | 07:35
Πρώτη δημοσίευση: 26.10.2009 | 07:35

Δεν ήθελε να χάσει την προσγείωση και είπε να πει ένα γεια...
 

Ο λόγος για ένα μικρό αγόρι που «αποφάσισε» να κάνει έκπληξη στην μητέρα αλλά και στο πλήρωμα του αεροπλάνου της Air Asia.

 

Η πτήση από το Πέναγκ στο Κούσινγκ του Βόρνεο κυλούσε ομαλά. Όταν ξαφνικά μια έγκυος γυναίκα στον 7ο μήνα άρχισε να έχει ενοχλήσεις. Τα νερά έσπασαν και τότε κατάλαβε πως κάποιος βιαζόταν να βγει! Το πλήρωμα ενημέρωσε τον πιλότο ο οποίος ζήτησε να προσγειωθεί αμέσως στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στην Μαλαισία.

 

Τελικά ένας γιατρός που βρισκόταν στην πτήση και το πλήρωμα βοήθησαν την 31χρονη Λίου Σιάου Χσία να γεννήσει πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί.

 

Μόλις η πόρτα του αεροπλάνου άνοιξε στο αεροδρόμιο της Μαλαισίας οι υπάλληλοι του αεροδρομίου άκουσαν το κλάμα του μικρού που ήρθε «ακάλεστος» στην πτήση. Μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κουάλα Λουμπούρ και είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

 

Η αεροπορική εταιρεία για να γιορτάσει αυτό το γεγονός αποφάσισε να δώσει δωρεάν εισιτήρια για όλη τους της ζωή στην μητέρα αλλά και στον μπέμπη!   Διαδώστε αυτό το άρθρο