Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δώρο ζωής στην κοπέλα της! Δίνει το νεφρό της

Δώρο ζωής στην κοπέλα της! Δίνει το νεφρό της

Η 25χρονη Alana Duran τα τελευταία χρόνια ζει περιμένοντας μία καλή είδηση. Ξυπνάει και κοιμάται με την προσμονή να χτυπήσει το τηλέφωνό της και να ακούσει τα καλά νέα. Πως βρέθηκε δότης νεφρού. Για τέσσερα χρόνια πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και περιμένει απεγνωσμένα να γίνει μεταμόσχευση νεφρού.

Η Duran, 25, διαγνώστηκε με την αυτοάνοση ασθένεια του λύκου όταν ήταν 12 ετών. Όλα αυτά τα χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Έχει υποστεί αντικατάσταση ισχίου, έχει βάλει βηματοδότη λόγω καρδιακής ανεπάρκειας, ενώ προκλήθηκε και πρόβλημα στα νεφρά της. Η Duran, που ζει στο Saint James, στη Νέα Υόρκη, δυστυχώς ενημερώθηκε από τους γιατρούς της πως δεν έχει βρεθεί αξιόπιστος δότης νεφρού, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται και να αγωνιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η ζωή της Alana όμως, θα αλλάξει ριζικά χάρη στη φίλη της, που της χαρίζει το πιο συγκινητικό και σπουδαίο δώρο. Την ημέρα των γενεθλίων της Alana, η φίλη της Lori αποφάσισε να της κάνει δώρο ένα κουτί γεμάτο με πολλά ‘καλούδια’ και να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή. Το κουτί μέσα έκρυβε διάφορα μικρά δωράκια, όπως μία μπλούζα από αμερικάνικο πανεπιστήμιο, μία ξεφούσκωτη μπάλα, μία σάλτσα μήλου και άλλα πολλά, που της χάρισαν απίστευτη χαρά. Και καθώς έφτασε στον πάτο του κουτιού, η Alana σαστίζει με το τελευταίο δώρο με το οποίο έρχεται αντιμέτωπη. Αργεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συμβαίνει, κοιτάει τη φίλη της και τελικά το μυστήριο λύνεται. Η φίλη της, είναι συμβατός δότης και μόλις της έκανε το καλύτερο δώρο, ένα δώρο ζωής.

 

”Είναι καταπληκτικό, σε ευχαριστώ”. Η Alana, φανερά συγκινημένη, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς. Θα ευγνωμονεί για μία ζωή τη φίλη της, που αν και γνωρίζονται λίγο καιρό, της προσφέρει τέτοιο δώρο. Το βίντεο έχει γίνει viral με πάνω από 110.000 προβολές στο Facebook.

 

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε