Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Δραματική διάσωση! Την έπιασε πριν πέσει στο κενό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματική διάσωση! Την έπιασε πριν πέσει στο κενό (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει δραματικό βίντεο με αστυνομικό που, εν ώρα εργασίας, σώζει νεαρή κοπέλα από απόπειρα αυτοκτονίας.

Απογοητευμένη από τη ζωή της, η νεαρή κοπέλα είχε αποφασίσει να πηδήξει από μία γέφυρα του Όρεγκον, Chetco River. Πίστευε πως τίποτα δεν μπορούσε να την αποτρέψει από αυτήν της την απόφαση.


Ο αστυνομικός Jarid Freeman, λίγο νωρίτερα, είχε λάβει κλήση για μία ύποπτη γυναίκα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα. Έσπευσε στο σημείο πανικόβλητος, προκειμένου να γλιτώσει το χειρότερο σενάριο.

Σε τέτοια σκηνικά, το μόνο που απαιτείται είναι ψυχραιμία και σωστή διαχείριση. Αυτό προσπάθησε να κάνει και ο αστυνομικός, ο οποίος πλησίασε τη γυναίκα σιγά και με ήρεμο τόνο άρχισε να της μιλάει. Ήθελε να την ηρεμήσει και να της αλλάξει γνώμη. Ξαφνικά όμως, η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού και σκαρφάλωσε στη γέφυρα, προσπαθώντας να πηδήξει στον ποταμό.

Επιτόπου, ο αστυνομικός, πήδηξε το διαχωριστικό μεταξύ δρόμου και γέφυρας και άρπαξε τη γυναίκα, ρίχνοντας την στο πάτωμα.

Μετά από λίγο, η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε