Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δύο φοιτητές νεκροί στο μετρό – Ταξίδευαν στην οροφή του βαγονιού!

Δύο φοιτητές νεκροί στο μετρό – Ταξίδευαν στην οροφή του βαγονιού!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.02.2011 | 12:21
Πρώτη δημοσίευση: 14.02.2011 | 12:21

Χτύπησαν σε εξοπλισμό που βρίσκεται στη σήραγγα. Άγνωστο παραμένει ακόμη πως κατάφεραν να ανέβουν πάνω στην οροφή του βαγονιού... Ίσως έκαναν train surfing! Δείτε το βίντεο

Δύο φοιτητές βρέθηκαν νεκροί τη νύκτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα στο μετρό της Μόσχας, αφού απ' ό,τι φαίνεται χτύπησαν σε εξοπλισμό που βρίσκεται μέσα στη σήραγγα ενώ ταξίδευαν πάνω στην οροφή ενός βαγονιού, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass.
 
"Το πτώμα ενός φοιτητή 19 ετών του Πανεπιστήμιου Τουρισμού βρέθηκε γύρω στα μεσάνυχτα πάνω στην οροφή του πρώτου βαγονιού μιας αμαξοστοιχίας του μετρό. Έχασε τη ζωή του από πολλαπλά τραύματα", έκανε γνωστό στο πρακτορείο αστυνομική πηγή.
 
Ο άλλος νεαρός, φοιτητής στο Παιδαγωγικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας, βρέθηκε πάνω στις σιδηροτροχιές ανάμεσα στους σταθμούς Κουντσέφκαγια και Πιονέρσκαγια της ίδιας γραμμής του μετρό. Έχασε κι αυτός τη ζωή του από πολλαπλά τραύματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
 
"Η προκαταρκτική έρευνα έδειξε πως οι φοιτητές είχαν ανέβει πάνω στην οροφή των βαγονιών του μετρό και στη συνέχεια χτύπησαν πάνω σε εξοπλισμό μέσα στη σήραγγα", πρόσθεσε η αστυνομική πηγή.
 
Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, 150 ως 300 άνθρωποι βρίσκουν κάθε χρόνο το θάνατο στο μετρό της Μόσχας, πέφτοντας στις γραμμές από ατύχημα ή για να αυτοκτονήσουν, μετέδωσε το πρακτορείο Ιντερφάξ.

Πριν από μερικούς μήνες ρεπορτάζ του RT έδειχνε πως οι νέοι στην Ρωσιά ρισκάρουν την ζωή τους κάνοντας ένα νέο επικίνδυνο άθλημα που ονομάζεται train surfing. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

 
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο