Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δυο ιερά τέρατα μαλλιοτραβιούνται – Αρίθα Φράνκλιν κατά Ντιόν Γουόργουικ

Δυο ιερά τέρατα μαλλιοτραβιούνται – Αρίθα Φράνκλιν κατά Ντιόν Γουόργουικ

Και μάλιστα το μαλλιοτράβηγμα κρατάει πολλά χρόνια. Από την κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον συγκεκριμένα.

Η βασίλισσα της σόουλ Αρίθα Φράνκλιν για άγνωστο λόγο τα ξαναπήρε στο κρανίο με την Ντιον Γουόργουικ για τα σχόλια που έκανε η Γουόργουικ στην κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον το 2012. Η θρυλική ντίβα κατηγόρησε την Γουόργουικ ότι διέδωσε «συκοφαντική» ιστορία σχετικά με την απουσία της από την κηδεία της Χιούστον στο Νιου Τζέρσεϊ και διέψευσε ότι είναι νονά της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας, η Γουόργουικ, ξαδέλφη της Γουίτνεϊ Χιούστον προσπάθησε να συστήσει στους παριστάμενους την Αρίθα Φράνκλιν και όταν διαπίστωσε ότι απουσίαζει είπε: «Η Ρι δεν είναι εδώ, όμως είναι σαν να βρίσκεται εδώ». Η Γουόργουικ αποκάλεσε την Αρίθα Φράνκλιν με το υποκοριστικό της και τόνισε: «Αγαπά τη Γουίτνεϊ σαν να την έχει γεννήσει. Είναι η νονά της».

«Eίπε κατάφωρα ψέματα. . . Γνώριζε πολύ καλά τι έκανε» δήλωσε την Τρίτη η Αρίθα Φράνκλιν. Η 75χρονη τραγουδίστρια του «Respect» μία μέρα νωρίτερα έστειλε στα ΜΜΕ ένα μακροσκελές fax στο οποίο αναφέρεται με λεπτομέρειες στη διαμάχη της με την 76χρονη τραγουδίστρια του «Walk On By».

Η Φράνκλιν στην ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ εξήγησε ότι έχασε την κηδεία της Χιούστον λόγω προβλημάτων υγείας (πρησμένων ποδιών) και ότι το ίδιο βράδυ βάσει συμβολαίου ήταν υποχρεωμένη να δώσει συναυλία στο Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη.

Η μητέρα της Χιούστον, Σίσι Χιούστον – που έχει κάνει στο παρελθόν φωνητικά σε τραγούδια της Φράνκλιν – επιβεβαίωσε ότι η Αρίθα δεν είναι νονά της Γουίτνεϊ Χιούστον. Στο βιβλίο που έγραψε για την Γουίτνεϊ Χιούστον εξήγησε ότι η τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιασμένη με την Αρίθα Φράνκλιν και άρχισε να λέει στους φίλους της ότι ήταν νονά της και ότι η ιστορία έμεινε και διαδόθηκε «επειδή η Ρι δεν τη διέψευσε ποτέ».

Η Αρίθα Φράνκλιν στην ανακοίνωσή της έδωσε μία ακόμη εξήγηση για την απουσία της από την κηδεία, σύμφωνα με το Page Six. «Συνέβαιναν τόσα πολλά γύρω από τη [Χιούστον], γύρω από την τελετή, τα ναρκωτικά, γύρω από αυτήν και τον πρώην σύζυγο της, Μπόμπι Μπράουν . . . Δεν ήθελα να προσθέσω κάτι σε αυτά», είπε.

Η Αρίθα Φράνκλιν μίλησε δημόσια για τη διαμάχη με την Γουόργουικ μετά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τριμπέκα όπου οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν. Η Φράνκλιν είπε ότι η Γουόργουικ την πλησίασε και της είπε: «Κάνε μου μία αγκαλιά». «Εγώ είπα: Όχι. Δεν το λες σοβαρά», ανέφερε η Αρίθα Φράνκλιν και πρόσθεσε «Δεν ήμασταν ποτέ φίλες και δεν νομίζω ότι με συμπαθούσε ποτέ η Ντιον». «Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη της. Πρόκειται για δυσφήμιση» τόνισε η Αρίθα Φράνκλιν.
«Δεν θα δώσει αξία και δεν θα απαντήσει στα όσα υποστηρίζει η Αρίθα Φράνκλιν» ανέφεραν εκπρόσωποι της Γουόργουικ στο AP. Η Φράνκλιν είναι η νούμερο 1 τραγουδίστρια σε σόλο πωλήσεις στην ιστορία της αμερικανικής μουσικής και η νούμερο 2 είναι η Ντιον Γουόργουικ.

πηγη: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε