Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δύο νεκροί και 19 τραυματίες σε ανταλλαγή πυρών στο Τορόντο

Δύο νεκροί και 19 τραυματίες σε ανταλλαγή πυρών στο Τορόντο

Δύο άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους μια έφηβη, σκοτώθηκαν και 19 τραυματίσθηκαν σε ανταλλαγή πυρών στο Τορόντο, στο σοβαρότερο επεισόδιο του είδους αυτού που έχει συμβεί ποτέ στη μεγαλύτερη μητρόπολη του Καναδά, ανακοίνωσε η αστυνομία στη διάρκεια της νύκτας.

“Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών στη διάρκεια μιας γιορτής”, έγραψε στο Twitter ο αρχηγός της αστυνομίας Μπιλ Μπλερ. “Οι νεκροί είναι ένας άνδρας και ένα πρόσωπο γένους θηλυκού”.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην ανατολική πλευρά της πόλης έπειτα από συμπλοκή στη διάρκεια ενός μπάρμπεκιου, στο οποίο συμμετείχε πολύς κόσμος.

Νεκροί είναι ένας 20χρονος και μια έφηβη, σύμφωνα με τον Μπιλ Μπλερ.

Μερικοί από τους τραυματίες δεν έχουν τραυματισθεί από σφαίρες, αλλά κατά τον πανικό που ακολούθησε τους πυροβολισμούς.

Στη διάρκεια της γιορτής, στην οποία είχαν προσκληθεί περισσότεροι από 200 άνθρωποι, έγινε καβγάς ανάμεσα σε πολλά άτομα και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών, σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας. “Πρόκειται για το σοβαρότερο βίαιο επεισόδιο με πυροβόλα όπλα που έχει σημειωθεί ποτέ στο Τορόντο”, δήλωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CityNews, μια 20χρονη γυναίκα τραυματίσθηκε από σφαίρα στην πλάτη και τουλάχιστον οκτώ πρόσωπα ηλικίας 18 ως 25 ετών έχουν επίσης τραυματισθεί από σφαίρες και νοσηλεύονται.

Ένα πρόσωπο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, η οποία αναζητεί τουλάχιστον άλλους δύο που άνοιξαν πυρ, σύμφωνα με τον Μπιλ Μπλερ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε