Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Δύο χρόνια μετά το θάνατό του ανακάλυψαν πως ήταν serial killer

Δύο χρόνια μετά το θάνατό του ανακάλυψαν πως ήταν serial killer

Ένας άνδρας που πέθανε το 2014 ήταν κατά πάσα πιθανότητα κατά συρροή δολοφόνος και είχε σκοτώσει τουλάχιστον πέντε πόρνες και έναν έφηβο, ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική αστυνομία.

Ο Μάνφρεντ Σ. απεβίωσε τον Αύγουστο του 2014 σε ηλικία 67 ετών. Τον επόμενο μήνα, σε ένα γκαράζ που νοίκιαζε ο άνδρας αυτός στο προάστιο Σβάλμπαχ αμ Τάουνους της Φραγκφούρτης, βρέθηκαν τα λείψανα μιας γυναίκας, κρυμμένα μέσα σε έναν πλαστικό κάδο απορριμμάτων.

Οι αστυνομικές αρχές του κρατιδίου της Έσσης, έχοντας την υποψία ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό θύμα του Μάνφρεντ Σ., συγκρότησαν μια επιτροπή ερευνών που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 67χρονος εμπλεκόταν στις δολοφονίες και άλλων πορνών στη Φραγκφούρτη. Οι δύο από τις γυναίκες δολοφονήθηκαν το 1971, άλλη μία είκοσι χρόνια αργότερα, το 1991 και η τελευταία το 1993.

Ο Μάνφρεντ Σ., που ήταν αρχιτέκτονας κήπων και είχε αποκτήσει μία κόρη, πιστεύεται επίσης ότι το 1998 σκότωσε ένα 13χρονο αγόρι, τον Τρίσταν Μπρίμπαχ. Η υπόθεση αυτή είχε προκαλέσει σάλο στη Γερμανία την εποχή εκείνη.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχαν ορισμένες ομοιότητες στα τραύματα που έφεραν τα θύματα. Το διαμελισμένο πτώμα του αγοριού, ο λαιμός του οποίου είχε κοπεί με μαχαίρι, είχε βρεθεί σε μια σήραγγα, στα περίχωρα της Φραγκφούρτης.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε