Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έδειραν μέχρι θανάτου κακοποιούς και κρέμασαν τα πτώματά τους προς παραδειγματισμό – Σκληρές εικόνες

Έδειραν μέχρι θανάτου κακοποιούς και κρέμασαν τα πτώματά τους προς παραδειγματισμό – Σκληρές εικόνες

Χωρικοί στην Αίγυπτο ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου δύο άνδρες που κατηγορούνταν για διάπραξη βίαιων εγκλημάτων και κρέμασαν τα πτώματά τους από ένα φανοστάτη, σε ένδειξη προειοδοποίησης, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τις αστυνομικές αρχές.

Το πλήθος καταδίωξε τους δύο άνδρες στο χωριό Μαχάλτ Ζιγιάντ, στο Δέλτα του Νείλου, περίπου 140 χλμ. βορείως του Καΐρου, ανέφερε ο Μουντίρ Αμν αλ Γαρμπίγια, ένας αξιωματικός των τοπικών υπηρεσιών ασφαλείας. Αφού τους σκότωσαν, κρέμασαν τα πτώματα στην κολόνα.

Οι χωρικοί κατηγορούσαν τους δύο άνδρες για επιθέσεις εναντίον γυναικών και παιδιών, απαγωγή και κλοπές.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σημειωθεί δύο παρόμοια επεισόδια σε χωριά στο Δέλτα του Νείλου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι. Τον περασμένο μήνα ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στα νότια του Καΐρου, σε μια άλλη περίπτωση όπου κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους.

Κατά τη διάρκεια της εξέγερσης που οδήγησε στην ανατροπή του Χόσνι Μουμπάρακ, καθώς η αστυνομία είχε εξαφανιστεί από τους δρόμους, έκαναν την εμφάνισή τους σε ορισμένες περιοχές οι αποκαλούμενες “λαϊκές επιτροπές”. Τα μέλη τους ανέλαβαν να περιπολούν και να προστατεύουν τις περιουσίες από κακοποιούς, όμως σπανίως κατέφευγαν σε λιντσάρισμα των υπόπτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θανατική ποινή σε 21 οπαδούς! – Επιθέσεις σε κρατικά κτίρια στην Αίγυπτο

 

Επιδρομή 30 εκατ. ακρίδων στην Αίγυπτο! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Πτώμα βρέφους τυλιγμένο σε σακούλες βρήκαν περαστικοί

 

Βόλος: Ψαράς κοίταξε στην διπλανή βάρκα και του ”κόπηκαν τα γόνατα”!

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε