Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εφιάλτης! Τεράστια αράχνη τρώει αρουραίο [vid]

Σκηνές από ταινία τρόμου έζησε μια οικογένεια από την επική μάχη γιγαντιαίας αράχνης δολοφόνου – αρουραίου μέσα στο σπίτι της.

Στο 20 δευτερολέπτων βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook φαίνεται μια ασυνήθιστα μεγάλη αράχνη να καιροφυλακτεί για να αρπάξει τον αρουραίο. Η τεράστια αράχνη Huntsman τελικά φαίνεται να σέρνει το φαινομενικά νεκρό τρωκτικό κάθετα στην επιφάνεια του ψυγείου.

Η αράχνη φαίνεται να μεταφέρει με άνεση τον πολύ βαρύτερό της αρουραίο και αποφεύγει το μαγνήτη που βρίσκεται στο ψυγείο ενώ ανασύρει το θήραμά της. “Τι θα κάνουμε με αυτό;” ακούγεται να ρωτά ένας άντρας ενώ η αράχνη που βαφτίστηκε Hermie μεταφέρει τον αρουραίο.

“Αυτό είναι πολύ κουλ” ακούγεται να σχολιάζει κάποιος άλλος. Ο Jason Womal από το Queensland πόσταρε το βίντεο στο facebook και πλέον έχει συγκεντρώσει πάνω από 7,3 εκατομμύρια προβολές και 128.000 κοινοποιήσεις. Αργότερα, για να καθησυχάσει όσους είδαν το βίντεο τους ενημέρωσε πως η αράχνη είναι ζωντανή, αλλά δεν είναι γνωστή η τύχη του αρουραίου.

Οι αράχνες Huntsman είναι πολύ κοινές στην Αυστραλία και σε μεγάλο μέρος του νότιου ημισφαιρίου. Χρησιμοποιούν το δηλητήριό τους εναντίον των θηραμάτων τους, αλλά συνήθως δεν είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο.

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε