Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έγιναν γονείς στα 14!

Άλλα παιδιά στην ηλικία τους έχουν στο μυαλό τους μόνο το σχολείο αλλά η Έιπριλ και ο Νέιθαν – ετών 14 – έχουν πλέον ένα παιδί να φροντίσουν.

Πρόκειται για τους νεότερους γονείς στη Βρετανία, η οποία έχει ρεκόρ στις εγκυμοσύνες κατά την εφηβεία. Η Έιπριλ και ο Νέιθαν ήταν συμμαθητές και μεταξύ τους αναπτύχθηκε ερωτική σχέση. Όταν αυτή η σχέση προχώρησε ο Νέιθαν ανακάλυψε ότι δεν ήθελε να φορά προφυλακτικό με αποτέλεσμα η 13χρονη τότε φίλη του να μείνει έγκυος.

Καρπός του έρωτά τους ήταν ο Τζέιμι ο οποίος γεννήθηκε πριν τέσσερις εβδομάδες και για την ώρα μένει με τους γονείς της Έιπριλ και την ίδια στο πατρικό της. Ο μικρός πατέρας ωστόσο λέει ότι θέλει να τον φροντίζει και αυτός και επιδιώκει να τον παίρνει στο σπίτι των δικών του γονιών για το Σαββατοκύριακο.

Σχετικά με το δεσμό τους, η Έιπριλ λέει ότι δεν αποκάλυψε ποτέ στους γονείς της ότι έκανε σεξ χωρίς προφυλάξεις γιατί ντρεπόταν. Όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος – λίγες ημέρες πριν τα 14α γενέθλιά της – αναγκάστηκε να τους το εκμυστηρευτεί.

Η μητέρα της μικρής αναφέρει ότι αρχικά σοκαρίστηκε και θύμωσε αλλά μετά άρχισε να συνηθίζει στην ιδέα και όταν η εγκυμοσύνη προχώρησε άρχισε να αγοράζει πράγματα για το μωρό. “Αφήσαμε την Έιπριλ να πάρει την απόφαση για το τι θα έκανε. Τώρα που ήρθε ο Τζέιμι όμως είμαστε χαρούμενοι που τον κράτησε. Είναι το πρώτο μας εγγόνι και είναι πανέμορφος” λέει.

Όσο για τη νεαρή μητέρα, αυτή λέει ότι “ο Τζέιμι δεν ήταν προγραμματισμένος αλλά ότι θα γίνει καλή μητέρα γι’ αυτόν”. “Είναι τέλειος και θα του δώσω ό,τι χρειάζεται” αναφέρει χαρούμενη.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα πατέρας και κάνω ό,τι κάνει και κάθε άλλος πατέρας. Τον αλλάζω και τέτοια”, αναφέρει από την πλευρά του ο μικρός πατέρας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε