Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Έγκλημα στη Γερμανία αλά… ελληνικά – Σκότωσε τη μητέρα του και έπαιρνε τη σύνταξή της

Έγκλημα στη Γερμανία αλά… ελληνικά – Σκότωσε τη μητέρα του και έπαιρνε τη σύνταξή της

Στην Ελλάδα είναι συχνό φαινόμενο, αλλά στη Γερμανία αυτό κι αν είναι πρώτη είδηση! Ένας άνδρας δολοφόνησε τη μητέρα του το 2011, έκρυψε το πτώμα της και έκτοτε εισέπραττε τη σύνταξή της.

Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη του 38χρονου, οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης σήμερα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της απάτης.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομία, ο άνδρας φέρεται να εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας του, 76 ετών όταν πέθανε, παραχαράσσοντας έγγραφα. «Πρόκειται για κοινωνικά επιδόματα», διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Ο άνδρας έχει εν μέρει παραδεχθεί τις πράξεις του», πρόσθεσε ο ίδιος χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες. Έπειτα από τις υποδείξεις του 38χρονου, η αστυνομία βρήκε το πτώμα της ηλικιωμένης σε ένα τροχόσπιτο που βρισκόταν σε μια βιομηχανική περιοχή στο βορειοανατολικό Βερολίνο.

Ένας γνωστός του φερόμενου ως δράστη ήταν αυτό που ενημέρωσε την αστυνομία τον Δεκέμβριο, αφού ο 38χρονος του εκμυστηρεύθηκε τις πράξεις του. Μετά τη νεκροψία τα αίτια θανάτου της γυναίκας παραμένουν άγνωστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε