Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

EgyptAir – Τούρκοι πιλότοι: Είδαμε UFO πριν την κατάρριψη του αεροπλάνου

EgyptAir – Τούρκοι πιλότοι: Είδαμε UFO πριν την κατάρριψη του αεροπλάνου

Ενώ οι ειδικές ομάδες ψάχνουν τα συντρίμμια του αεροπλάνου και εξετάζουν τις αιτίες της συντριβής, δύο Τούρκοι πιλότοι ισχυρίζονται πως είδαν ένα UFO με πράσινα φώτα να περνά πάνω από το αεροπλάνο τους πριν από την πτώση του αιγυπτιακού αεροπλάνου.

Οι δύο πιλότοι, που πετούσαν από το Μπόντρουμ προς την Κωνσταντινούπολη, φέρονται να είδαν το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο την περασμένη Πέμπτη το βράδυ κοντά στη συνοικία Silivri και ενώ το αεροπλάνο τους βρισκόταν στα 17.000 πόδια.

Ενημέρωσαν τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, σύμφωνα με τη The Hurriyet Daily News, πως είδαν ένα άγνωστο αντικείμενο με πράσινα φώτα να περνά 2.000 έως και 3.000 πόδια πάνω τους. Ανέφεραν επίσης ότι το αντικείμενο, που υποθέτουν πως ήταν UFO, εξαφανίστηκε ξαφνικά.

Στο μεταξύ, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Abdel Fattah el-Sisi ανέφερε ότι ένα υποβρύχιο έχει αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα για να αναζητήσει τα μαύρα κουτιά του αιγυπτιακού αεροπλάνου που εξαφανίστηκε ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι στο Κάιρο.

Ενώ έχουν ανακτηθεί τμήματα από τα συντρίμμια του αεροπλάνου, προσωπικά αντικείμενα των επιβατών, σωσίβια, καρέκλες, ανθρώπινα μέλη, οι ερευνητές αναζητούν το μαύρο κουτί που πιθανότατα θα αποκαλύψει τι συνέβη στη μοιραία πτήση.

Πηγή: Newindianexpress

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε