Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Είδα τον αρραβωνιαστικό μου να διαμελίζεται μπροστά μου”

Η μοίρα έπαιξε το πιο σκληρό της παιχνίδι. Μια τραγική ιστορία ενός ζευγαριού από το Λονδίνο που ήταν την λάθος ώρα και την λάθος στιγμή στο αεροδρόμιο της Μόσχας.
Είδε τον πατέρα του παιδιού της, τον άντρα που αγαπάει και λατρεύει, να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της. Η σύντροφος του βρετανού επιχειρηματία, ρωσικής καταγωγής βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής και τον είδε να σκοτώνεται από την φονική έκρηξη στο αεροδρόμιο Domodedovo.
 
Ζούσαν μαζί με τον ενός έτους γιο τους Αλεξάντερ στο δυτικό Λονδίνο. Εργάζονταν και οι δύο στην εταιρεία NMG. Πήγαιναν στην Μόσχα για να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο για την δουλεία τους και έτσι είχαν αφήσει τον μικρό τους γιο στο Λονδίνο μαζί με την γιαγιά και τον παππού.
 
Η άτυχη κοπέλα περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο τα τελευταία λόγια του βομβιστή λίγο πριν σκορπίσει το θάνατο: «Θα σας σκοτώσω όλους. Δεν θα μείνει κανένας ζωντανός».
 
Όπως είπε η Ελβίρα λίγα λεπτά μετά την έκρηξη έβλεπε γύρω της πτώματα και τραυματισμένους. Ένας συνάδελφος του ζευγαριού που ήξερε ότι ήταν στο Domodedovo τηλεφώνησε στην κοπέλα: «Η Ελβίρα ήταν σοβαρά τραυματισμένη. Παρακολουθούσε τον Κυρίλ να σβήνει μπροστά στα μάτια της. Οι προσπάθειες των τραυματιοφορέων δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή αφού είχε υποστεί ακρωτηριασμό και βαθιά τραύματα».
 
Η ίδια είναι σοκαρισμένη. “Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να είχαμε μαζί μας το παιδί. Και ακόμη χειρότερο αν ο Κυρίλ κρατούσε στα χέρια του τον Αλεξάντερ την ώρα της έκρηξης. Θα ήθελα και γω να πεθάνω εκείνη την στιγμή”, δηλώνει κλαίγοντας η 40χρονη Ελβίρα.
 
Το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί τον Απρίλιο, όμως τώρα όλα τινάχθηκαν στον αέρα….
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε