Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εικόνες αποκάλυψης με το πρώτο φως της μέρας – Σε κατάσταση “μέγιστης καταστροφής” Νέα Υόρκη και Νιού Τζέρσεϊ – 17 οι νεκροί από το πέρασμα του Sandy

Εικόνες αποκάλυψης με το πρώτο φως της μέρας – Σε κατάσταση “μέγιστης καταστροφής” Νέα Υόρκη και Νιού Τζέρσεϊ – 17 οι νεκροί από το πέρασμα του Sandy

– Έσπασε φράγμα στο Νιού Τζέρσεϊ, “αφανίστηκαν” από την πλημμύρα τρεις πόλεις
– 16 νεκροί στις ΗΠΑ και μια γυναίκα στον Καναδά τα θύματα του τυφώνα
– Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στο Κουίνς, έχουν καταστραφεί 50 σπίτια
– Ο Ρόμνεϊ διοργανώνει εκδήλωση για τα θύματα στο Οχάιο
– ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εικόνες απόλυτης καταστροφής με τους νεκρούς, μέχρι στιγμής, να έχουν φτάσει τους 16, ανάμεσά τους και δυο παιδιά ηλικίας 11 και 13 ετών.

Η Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ βρίσκονται κυριολεκτικά στο έλεος του Sandy. Μπορεί από τυφώνας να “υποβαθμίστηκε” σε καταιγίδα, αλλά η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη.

Εδώ και ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απομάκρυνσης των κατοίκων από τρεις πόλεις της πολιτείας του Νιού Τζέρσεϊ καθώς φράγμα στην κομιτεία Μπέργκεν έσπασε και πλημμύρισαν τα πάντα. Το CNN μεταδίδει πως γίνεται εκκένωση.

Το φράγμα έσπασε, πλημμυρίζοντας τις πόλεις Μούναχι, Λιτλ Φέρι και Καρλσταντ, όπου η στάθμη του νερού έφτασε το 1,2 ως 1,5 μέτρο.Πολλοί κάτοικοι ανέβηκαν στις στέγες των σπιτιών τους για να γλιτώσουν, εικόνες που θυμίζουν την καταστροφή στη Νέα Ορλεάνη, από των τυφώνα Κατρίνα το 2005.

Περισσότεροι από 200 πυροσβέστες επιχειρούν σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μπρίζι Πόιντ του Κουίνς, οπου ήδη έχουν καταστραφεί 50 σπίτια. Οι πυροσβέστες χρησιμοποιούν φουσκωτές βάρκες στις επιχειρήσεις διάσωσης, ενώ σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης 25 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν ανάμεσα στη φωτιά και την πλημμύρα!

Το κόστος των ζημιών στις ανατολικές πολιτείες της Νέας Υόρκης υπολογίζεται ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ… ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η GOOGLE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτες εικόνες καταστροφής – Δυο παιδιά ανάμεσα στους 14 νεκρούς από τον Sandy – Φόβοι για τον πυρηνικό σταθμό του Νιου Τζέρσεϊ

Καρχαρίας στους δρόμους του Νιου Τζέρσει;

Ρόμνεϊ: Η συγκέντρωση έγινε εκδήλωση για τα θύματα του Sandy

Σε “κατάσταση συναγερμού” ο πυρηνικός σταθμός στο Νιού Τζέρσεϊ

Οι μαϊμού φωτογραφίες από τον τυφώνα Σάντυ!

Gotham City η Νέα Υόρκη! – Φωτογραφίες από την καταστροφή που αφήνει πίσω του ο τυφώνας Σάντυ

Έρχεται η Sandy; Απλά «κατεβάστε» το application! (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε