Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εικόνες με τα νεκρά πρωτοπαλίκαρα του Μπιν Λάντεν – Τον πρόδωσε η ίδια η Αλ Κάιντα;

Οι φωτογραφίες είναι αποκλειστικές από το REUTERS
– Τις έδωσε στην δημοσιότητα το πρακτορείο Reuters 
– Την ίδια ώρα ο Ομπάμα έλεγε πως δεν θα δώσει φωτογραφίες του Μπιν Λάντεν
– Τραβήχτηκαν μία ώρα μετά την επιχείρηση! – Προσοχή οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές
– Ο Αλ Ζαρκάουι πρόδωσε τον Οσάμα;
Την ώρα που ο Μπάρακ Ομπάμα δήλωνε ότι δεν θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες του νεκρού ηγέτη και ιδρυτή της Αλ Κάιντα, το πρακτορείο Reuters έδωσε στη δημοσιότητα φρικιαστικές αποκλειστικές φωτογραφίες τραβηγμένες μέσα από την έπαυλη μόλις μία ώρα μετά την επιχείρηση.

Ταυτόχρονα ακόμα ένα σενάριο έβλεπε το φως της δημοσιότητας: Τον Οσάμα Μπιν Λάντεν τον πρόδωσε στους αμερικανούς ο ίδιος του ο αδελφός, το Νο2 της Αλ Κάϊντα, ο Αλ Ζαουάχρι! (διαβάστε την είδηση)

ΦΩΤΟ REUTERS

 
Στα τέσσερα πιο συγκλονιστικά ντοκουμέντα εμφανίζονται τρεις άγνωστοι άνδρες νεκροί στο πάτωμα μέσα σε λίμνες αίματος, ενώ στις υπόλοιπες απεικονίζονται διάφορα σημεία της έπαυλης κρησφύγετο του Λάντεν και το κατεστραμμένο ελικόπτερο που κατέπεσε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

ΦΩΤΟ REUTERS

Οι άγνωστοι άνδρες δεν φαίνεται να κρατούσαν όπλα, παρότι εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης απαντώντας σε ερωτήσεις για την αντίσταση που δέχτηκαν οι άνδρες των αμερικανικών δυνάμεων δήλωσε: “Αναμέναμε έντονη αντίσταση και συναντήσαμε έντονη αντίδραση. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι ένοπλοι στο κτίριο”.

REUTERS EXCLUSIVE

REUTERS EXCLUSIVE

 
 
Οι φωτογραφίες της φρίκης τραβήχτηκαν από αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείς του Πακιστάν λίγο μετά την επιχείρηση των Αμερικανών στην έπαυλη στο Αμποταμπάντ. Οι φωτογραφίες των νεκρών τραβήχτηκαν στις 2 Μαΐου το πρωί και οι υπόλοιπες από τις 5:21 μέχρι τις 6:43.

REUTERS

REUTERS

REUTERS

 
Η αυθεντικότητα τους αποδεικνύεται, σύμφωνα με το REUTERS, από τις λεπτομέρειες που υπάρχουν στις φωτογραφίες με το διαλυμένο ελικόπτερο και είναι στο ίδιο σημείο με τις προηγούμενες φωτογραφίες που είχαν δώσει στη δημοσιότητα οι Αμερικανοί, αλλά και από τα metadata και τον αριθμό των pixels. Οι άντρες που απεικονίζονται δεν έχουν αναγνωριστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τον έπιασαν ζωντανό πριν τον εκτελέσουν» λέει η κόρη του…

O Μπιν Λάντεν ήταν εθισμένος στην Coca – Cola!

Αυτή είναι η γυναίκα του Μπιν Λάντεν που τον είδε να πέφτει νεκρός

Μέσα στο κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν – Τι φάρμακα βρέθηκαν – Τι έτρωγαν

Αναπαράσταση: Η εκτέλεση του Μπιν Λάντεν

Έπιασαν τον εργολάβο που έχτισε το κρησφύγετο του Οσάμα

Οι ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών έχουν ένα όνομα: SEALs 

 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε