Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εικόνες σοκ! Σταματά πορτοφολά και τη γρονθοκοπεί μπροστά στα παιδιά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες σοκ! Σταματά πορτοφολά και τη γρονθοκοπεί μπροστά στα παιδιά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι εικόνες επίθεσης κλέφτη σε μητέρα που τον σταματά ενώ προσπαθεί να κλέψει το πορτοφόλι ηλικιωμένης. Ο αδίστακτος κλέφτης την κλωτσά στο στομάχι, τη γρονθοκοπεί και τη φτύνει ενώ βρίσκεται με τα δύο μικρά παιδιά της.

Στο βίντεο φαίνεται μια ηλικιωμένη γυναίκα να ανεβαίνει τις σκάλες και να παίρνει το κινητό από την τσάντα της. Ενώ απαντά στο τηλέφωνο, ο επίδοξος κλέφτης περπατά πίσω της και προσπαθεί να της κλέψει το πορτοφόλι από την ανοιχτή τσάντα. Η προσπάθειά του πέφτει στο κενό μετά την επέμβαση μιας μητέρας που κατεβαίνει τις σκάλες με τα δύο μικρά παιδιά της.

“Η μητέρα που τα βλέπει φωνάζει στη γυναίκα να προσέξει και σπρώχνει το χέρι του κλέφτη”, σημειώνει ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας Stefan Tellqvist στο STV. Ο κλέφτης τότε στρέφεται προς τη μητέρα που κρατά από το χέρι το ένα από τα δύο παιδιά της, την κλωτσά στο στομάχι και τη γρονθοκοπεί.

Βγαίνει από τον σταθμό, αφήνοντας σε κατάσταση σοκ τη γυναίκα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα επιστρέφει και τη φτύνει στο πρόσωπο, με τη γυναίκα να αρπάζει στην αγκαλιά και τα δύο παιδιά της για να απομακρυνθεί χωρίς να τους πειράξει. “Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω ποτέ στη διάρκεια της θητείας μου ως αξιωματικός της αστυνομίας”, υπογράμμισε ο Stefan Tellqvist.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι στον σταθμό Gamla Stan (Old Town), στο κέντρο της Στοκχόλμης. Η σοκαριστική επίθεση έχει προκαλέσει οργή στη Σουηδία, με τον επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας να ορκίζεται πως θα συλληφθεί ο δράστης. “Θα τον πιάσω ακόμα και αν είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω”, σημείωσε, καθώς βγαίνει στη σύνταξη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε