Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Είναι και επίσημο: Κανείς δεν έχει κάνει ακόμα σεξ στο διάστημα!

Με κάθε επισημότητα τόσο αμερικανοί όσο και ρώσοι αξιωματούχοι διαβεβαιώνουν οτι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανείς έως σήμερα σεξ στο διάστημα.

«Δεν υπάρχουν επίσημες ή ανεπίσημες ενδείξεις ότι υπήρξαν περιστατικά σεξουαλικής συνεύρεσης ή σεξουαλικών πειραμάτων στο Διάστημα» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βάλερι Μπογκομόλοφ, υποδιευθυντής του Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Προβλημάτων στη Μόσχα.

«Στην ιστορία τουλάχιστον της ρωσικής ή σοβιετικής διαστημικής εξερεύνησης, αυτό οπωσδήποτε δεν ισχύει» διαβεβαίωσε.

«Ως προς τη διαστημική εξερεύνηση από την Αμερική, δεν έχω τις πληροφορίες που απαιτούνται για να το διαψεύσω κατηγορηματικά» παραδέχτηκε.

Η αλήθεια είναι ότι η NASA δεν απαγορεύει ρητά τις σεξουαλικές επαφές σε τροχιά. Ωστόσο ο κώδικας ορθής συμπεριφοράς που ισχύει για τα πληρώματα απαιτεί «σχέσεις εμπιστοσύνης» και «επαγγελματικά στάνταρτ».

«Δεν έχω υπόψη μου κάποια επίσημη πολιτική της NASA για το θέμα» σχολιάζει ο Λίροϊ Τσιάο, βετεράνος τεσσάρων αποστολών από το 1994 έως το 2005 (Η NASA άρχισε να χρησιμοποιεί μικτά πληρώματα το 1983).

Σε ερώτηση όμως για το εάν κάποιοι μπορεί να έχουν ήδη κάνει το πείραμα, ο πρώην αστροναύτης απαντά «πολύ αμφιβάλω».

Η Virgin Galactic, η εταιρεία που σκοπεύει να προσφέρει πτήσεις αναψυχής λίγο έξω από την ατμόσφαιρα, έχει ήδη αρνηθεί προσφορά ενός εκατομμυρίου δολαρίων, για το γύρισμα της πρώτης πορνοταινίας στο Διάστημα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε