Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λίγα Σύννεφα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Είχε στο σπίτι του 300 ζώα και πτηνά!

Είχε στο σπίτι του 300 ζώα και πτηνά!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.01.2013 | 09:08
Πρώτη δημοσίευση: 20.01.2013 | 09:06

Μέλη της κοινωνίας των πολιτών στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών φορώντας προστατευτικές μάσκες απομάκρυναν από μια κατοικία περίπου 300 ζώα και πτηνά  τα οποία «φιλοξενούσε» στο σπίτι του ένας άνδρας.

Τα περισσότερα από τα ζώα συμπεριλαμβανομένων περιστεριών, πουλερικών και κουνελιών αναμένεται να επιβιώσουν, παρότι ορισμένα από αυτά λόγω των άσχημων συνθηκών υγιεινής αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ανέφερε στο πρακτορείο Ρόιτερς, η Σέιλα Μάρκες μέλος της κοινωνίας των πολιτών στο Ντέιτον, του Οχάιο.

Οι συνθήκες υγιεινής στο σπίτι ήταν καταστροφικές, καθώς ο τεράστιος αριθμός των περιστεριών, μπορούν να μεταφέρουν πολλαπλές ασθένειες, συμπλήρωσε η Μάρκες. Οι αρχές έκαναν έλεγχο στο σπίτι, αφότου υπήρξαν αναφορές κατοίκων, σχετικά με την ανυπόφορη δυσωδία που προέρχονταν από το εσωτερικό της κατοικίας.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και κατ επέκταση των ζώων, δεν έχει εντοπιστεί ενώ οι αρχές ελέγχουν πως βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σπίτι τόσα πολλά ταχυδρομικά περιστέρια.

Δεν αναμένεται να κινηθεί δίωξη κατά του ιδιοκτήτη καθώς η νομοθεσία στο Οχάιο δεν περιορίζει τον αριθμό των ζώων συντροφιάς που οι κάτοικοι μπορούν να κατέχουν. Το ζήτημα πλέον που απασχολεί την κοινωνία των πολιτών είναι αν τα ζώα που βρέθηκαν θα χρεωθούν ως κατοικίδια συντροφιάς.

Διαβάστε περισσότερες παράξενες ειδήσεις στη σχετική κατηγορία του Newsit
   Διαδώστε αυτό το άρθρο