Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Είχε βιάσει και δολοφονήσει δεκάδες ανήλικα αγόρια!

Τα παιδιά είχαν απαχθεί από κατασκηνώσεις σε τρεις χώρες και βρέθηκαν δολοφονημένα και κακοποιημένα σεξουαλικά. Οι δολοφονίες ξεκίνησαν το 1992…

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε έναν ύποπτο για τις δολοφονίες ανήλικων αγοριών τα οποία είχαν απαχθεί από κατασκηνώσεις στη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ολλανδία.
 
Οι δολοφονίες ξεκίνησαν το 1992 και τα αγόρια απήχθησαν ενώ κοιμούνταν μέσα σε σκηνές ή σε ξενώνες.
 
Ο συλληφθείς θεωρείται ύποπτος για έναν άγνωστο αριθμό δολοφονιών και απαγωγών, μεταξύ των οποίων εκείνη το 2001 ενός 9χρονου αγοριού, ονόματι Ντένις, από κατασκήνωση κοντά στο Κούξχαβεν της βόρειας Γερμανίας καθώς και για περισσότερες από 40 σεξουαλικές επιθέσεις σε αγόρια.
 
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υποψιάζεται πως οι δολοφονίες ξεκίνησαν το 1992, όταν ένα 13χρονο αγόρι, ο Στέφαν, απήχθη από τους κοιτώνες του σχολείου όπου ήταν εσώκλειστος νοτίως του Αμβούργου. Το πτώμα του βρέθηκε θαμμένο σε αμμόλοφους.
 
Το 1995 απήχθη ένα 8χρονο αγόρι από σκηνή σε περιοχή βορείως του Αμβούργου. Το πτώμα του βρέθηκε σε αμμώδη περιοχή στην Δανία.
 
Ένας 11χρονος εξαφανίστηκε το 1998 από κατασκήνωση στο Μπρούνσουμ της Ολλανδίας και το πτώμα του βρέθηκε σε δασική περιοχή, κοντά στον τόπο απ’ όπου απήχθη.
 
Το 2004 ένας 11χρονος απήχθη από ξενώνα στο Σεν-Μπρεβέν-λε-Παν της δυτικής Γαλλίας και το πτώμα του βρέθηκε σε λίμνη.
 
Τα αρχεία της αστυνομίας περιλαμβάνουν ακόμη 40 υποθέσεις ανεξιχνίαστων εγκλημάτων από άγνωστο δράστη ο οποίος πραγματοποιούσε σεξουαλικές επιθέσεις, αλλά όχι και απαγωγές, με στόχο αγόρια που κοιμούνταν σε σκηνές, ξενώνες και σπίτια στη βόρεια Γερμανία. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι ομοιότητες της μεθόδου δράσης στα περιστατικά αυτά υποδεικνύουν κατά συρροή δράστη.
 
Ανεπιβεβαίωτο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Weser Kurier αναφέρει ότι ο ύποπτος είναι εργαζόμενος στον χώρο των κοινωνικών υπηρεσιών.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε