Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έκανε Πρωτοχρονιά κλειδωμένη σε... σούπερ μάρκετ!

Έκανε Πρωτοχρονιά κλειδωμένη σε... σούπερ μάρκετ!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.01.2013 | 15:32

Άλλοι στη Champs Elysees, άλλοι στο Τροκαντερό να κοιτούν τον Πύργο του Άιφελ, άλλοι στη θαλπωρή του σπιτιού τους, άλλοι με φίλους και οικογένεια. Όμως για μια 73χρονη γυναίκα, αυτή τη παραμονή Πρωτοχρονιά δεν ήταν σαν τις άλλες.

Η γυναίκα, στη βόρεια Γαλλία, είχε πάει σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει τα τελευταία απαραίτητα ενόψει της αλλαγής του χρόνου. Ξαφνικά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος Ρουμπέ.

Έκανε το... λάθος να μην προσέξει ότι πλησίασε η ώρα για το κλείσιμο. Οι υπάλληλοι δεν έψαξαν για πελάτες, κλείδωσαν το κατάστημα και έφυγαν! Όταν η 73χρονη βγήκε από την τουαλέτα, την περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη: την είχαν κλειδώσει μέσα!

Όπως γράφει η τοπική εφημερίδα La Voix du Nord, η γυναίκα χτύπησε πολλές φορές τον συναγερμό, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία αφού ουδείς την... απελευθέρωσε! Έτσι, έκανε... αλλαγή μόνη της, στους διαδρόμους του άδειου σούπερ μάρκετ!

Παρά το γεγονός πως είχε όλα τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ στα... πόδια της, δεν προσπάθησε να πάρει τίποτα για να φτιάξει τουλάχιστον ένα πρωτοχρονιάτικο δείπνο.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, τη βρήκε επιτέλους ένα μέλος του προσωπικού. Ήταν εξαντλημένη, νηστική και άυπνη αλλά καλά στην υγεία της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοχρονιές του κόσμου! Από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Σεούλ

"Αποδεκατίστηκαν" από τα βεγγαλικά στην Ιταλία

   Διαδώστε αυτό το άρθρο