Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έκανε σέρφινγκ μέσα στο… αεροδρόμιο!

REUTERS
Τεράστιο κύμα καλύπτει το αεροδρόμιο και αυτός παίρνει την σανίδα του και κάνει σέρφινγκ.
 

Εντάξει μπορεί να υπερβάλαμε και λίγο όμως έγινε κατά ένα μέρος. Ένας νεαρός Γερμανός σερφάρει πάνω σε τεχνητό κύμα στην πισίνα που έχει στηθεί μεταξύ των τερματικών σταθμών 1 και 2 στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μονάχου. Η θερμοκρασία αυτές τις μέρες ξεπερνά τους 32 βαθμούς Κελσίου και οι υπεύθυνοι του δεύτερου μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μια νότα δροσιάς για τους ταξιδιώτες.

REUTERS

 
Περισσότερα από 35.000.000 άνθρωποι περνούν κάθε χρόνο από το αεροδρόμιο αυτό, που έχει επανειλημμένα βραβευθεί ως το καλύτερο της Ευρώπης και λόγω του ότι βρίσκεται σε κομβικό σημείο προβλέπεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της κίνησης.

Γι’ αυτό οι υπεύθυνοι σχεδιάζουν τώρα έναν τρίτο διάδρομο, προκαλώντας όμως αντιδράσεις από τους περιβαλλοντολόγους. Μέχρι να λυθούν τα προβλήματα πάντως, και ενώ συνεχίζεται η υψηλή για τα δεδομένα της Γερμανίας ζέστη, οι ταξιδιώτες που χρειάζεται να περιμένουν αρκετή ώρα για να μετεπιβιβαστούν μπορούν να παρακολουθούν τους σέρφερ να επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στην πισίνα με τα τεχνητά κύματα.

REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε