Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Έκανε την πεθερά της… τοστ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ DAILY MAIL
Μια 27χρονη αποφάσισε να ψήσει την πεθερά της και να την κάνει τοστάκι. Ή καλύτερα περίπου 5.000 τοστ!

Ο λόγος για την 27χρονη Λόρα Χάντλαντ από το Λέτσεστερ όπου φαίνεται πως η αγάπη της για την πεθερά της όσο κι αν ακούγεται παράξενο είναι πολύ μεγάλη.
 
Θέλοντας να της κάνει έκπληξη για τα 50ά της γενέθλια, της έφτιαξε το πορτρέτο, μεγέθους 128 τετραγωνικών μέτρων, χρησιμοποιώντας φέτες από ψωμί για τοστ.
 
Χρησιμοποίησε 9.852 φέτες και εννέα τοστιέρες για να φτιάξει το πορτρέτο. Λόγω του όγκου του εγχειρήματος, χρειάστηκε τη βοήθεια 40 φίλων, τους οποίους βρήκε στο Facebook.

Η όλη διαδικασία, κατά την οποία έψηναν σε διάφορες θρεμοκρασίες το ψωμί – για να αποκτήσει διάφορους χρωματισμούς – και στη συνέχεια το τοποθετούσαν κομμάτι – κομμάτι σαν παζλ, κράτησε έξι ώρες.
 
Η Λόρα, η οποία εργάζεται ως έφορος σε μουσείο, και έχει εμπειρία στα ρωμαϊκά ψηφιδωτά, δήλωσε ότι ήθελε να κάνει ένα πρωτότυπο «δώρο» στην πεθερά της, τη Σάντρα Γουάιτφιλντ, η οποία εξάλλου δεν είναι η τυπική πεθερά. Μάλιστα, τονίζει ότι η Σάντρα είναι η καλύτερή της φίλη και την αγαπάει πολύ.
H πεθερά ποζάρει με το ψητό πορτραίτο το της!
Όταν η πεθερά είδε το βρώσιμο πορτρέτο της, έβαλε από τη χαρά της τα κλάματα τόσο επειδή της άρεσε η ιδέα, όσο και επειδή συγκινήθηκε από τον κόπο που κατέβαλε η νύφη της και οι φίλοι της για να το φτιάξουν.
 
Έτσι, η Λόρα όχι μόνο κατάφερε να ευχαριστήσει την πεθερά της, αλλά κέρδισε και το ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο ψηφιδωτό από φέτες του τοστ.
 
Το πορτρέτο τοποθετήθηκε σε ένα χώρο τεχνών, κοντά στο σπίτι της πεθεράς.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε