Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκλαιγε για μέρες δηλώνει η καμαριέρα που κατηγορεί τον Στρος Καν

Ο δικηγόρος της, Κένεθ Τόμσον, μιλώντας πριν από εκείνη, δήλωσε ότι “παίρνουμε θέση για όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση σε όλο τον κόσμο”.

Ναφισατού Ντιαλό, η καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel στο Μανχάταν που κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλικά εγκλήματα, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα στην Νέα Υόρκη δήλωσε ότι έκλαιγε όλες τις ημέρες με την κόρη της, ενώ εξέφρασε και τις ευχαριστίες της για την υποστήριξη που της προσφέρθηκε.

“Με την κόρη μου κλαίω όλες τις ημέρες”, δήλωσε, προσθέτοντας ότι θέλει να είναι “θαρραλέα για όλες τις γυναίκες του κόσμου”, ενώ ευχαρίστησε για κάθε υποστήριξη που έλαβε από την αρχή της υπόθεσης.

“Δεν θέλω αυτό που μου συνέβη να συμβεί και σε άλλες γυναίκες”, τόνισε στη συνέχεια.

Ο δικηγόρος της, Κένεθ Τόμσον, μιλώντας πριν από εκείνη, δήλωσε ότι “παίρνουμε θέση για όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση σε όλο τον κόσμο”.

Η δημόσια παρέμβαση της Ναφισατού Ντιαλό, που μιλούσε γλυκά, και φορούσε σκούρο κοστούμι παντελόνι και λευκή μπλούζα, πραγματοποιήθηκε σε ένα χριστιανικό κοινοτικό κέντρο που βρίσκεται στο Κάναρσι, μια φτωχή γειτονιά στο νότιο Μπρούκλιν, μια ημέρα μετά την οκτάωρη ακρόαση της στα γραφεία του εισαγγελέα στο Μανχάταν.

Η νεαρή γυναίκα, που είναι μουσουλμάνα, συνοδευόταν, εκτός από τον δικηγόρο της Κένεθ Τόμσον, από τον πάστορα Α.Ρ. Μπέρναρντ, διευθυντή του κέντρου, τον Μοχάμεντ Ναρχάσιεν, πρόεδρο του Ενωμένου Αφρικανικού Κογκρέσου, και από πολλούς επικεφαλής γυναικείων οργανώσεων.

Σαράντα άνθρωποι, αφρικανικής καταγωγής στέκονταν όρθιοι πίσω από το βήμα στο πλευρό της Ντιαλό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε