Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έκοψε τα αυτιά της γυναίκας του [pic]

ΦΩΤΟ ΑΠΟ BBC
ΦΩΤΟ ΑΠΟ BBC

Ένας Αφγανός έκοψε και τα δύο αυτιά της νεαρής συζύγου του σε μια περιοχή στο βόρειο Αφγανιστάν. Η νεαρή νοσηλεύται ενώ ο σύζυγος της καταζητείται. 

Το θύμα ηλικίας 23 ετών, η Ζαρίνα, δέχτηκε επίθεση τη νύχτα της Τρίτης (31.01.2017) στην επαρχία Μπαλχ από τον σύζυγό της, ο οποίος της έκοψε τα δύο αυτιά με ένα κοφτερό μαχαίρι, σύμφωνα με τον Νουρ Μοχάμαντ Φάιζ, διευθυντή του νοσοκομείου, όπου βρίσκεται η νεαρή. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ BBC

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ζαρίνα, η οποία παντρεύτηκε σε ηλικία 13 ετών έναν άνδρα που ήταν γνωστό ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, μεταφέρθηκε “σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς είχε χάσει πολύ αίμα: τα δύο της αυτιά είχαν αφαιρεθεί, εμείς θα προσπαθήσουμε να της προσφέρουμε εδώ ιατρική φροντίδα, εάν όχι θα γίνει η διακομιδή της στο εξωτερικό” διευκρίνισε ο ίδιος.

“Ο άνδρας το έσκασε, έχει ξεκινήσει έρευνα για τη σύλληψή του” διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνήτη του Μπαλχ, Σέρτζαν Ντουράνι. Σε δηλώσεις της προς το Γαλλικό Πρακτορείο από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται η 23χρονη επισήμανε:”Δεν θέλω πλέον να ζω με εκείνον, θέλω να πάρω διαζύγιο κι εκείνος να πάει φυλακή”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε