Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έκοψε τον λαιμό των παιδιών της αλλά δεν βρέθηκε ένοχη!

Ο δικαστής επικαλέστηκε ότι η γυναίκα δεν είναι στα καλά της και πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, δεν βρέθηκε ένοχη αλλά θα κλειστεί σε νοσοκομείο.

Η Κριστίν Στέινμπεργκ στις 29 Απριλίου του 2010 υπέστη ψυχωσικό επεισόδιο. Πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και έκοψε τον λαιμό των δύο παιδιών της, τριών ετών και 7 μηνών.
 
Ευτυχώς τα παιδιά επέζησαν και η Κριστίν οδηγήθηκε προσωρινά στην φυλακή. Μέχρι σήμερα όμως που το δικαστήριο έβγαλε την απόφαση του προκαλώντας αντιδράσεις στους συγγενείς αλλά και στην κοινή γνώμη.
 
Όλοι γνώριζαν πως η 43χρονη Κριστίν πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Και αυτά επικαλέστηκε ο δικαστής για να μην την στείλει στην φυλακή αλλά σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για να μείνει εκεί για 25 χρόνια.
 
Μάλιστα το δικαστήριο δεν την έκρινε ένοχη γιατί δεν έχει σώας τας φρένας. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορούσε να παίρνει μαχαίρι και να σκοτώνει όποιον βρει μπροστά της. Ο δικαστής είπε πως η γυναικά εκτός από τα ψυχολογικά προβλήματα, είχε και επιλόχεια κατάθλιψη μετά την γέννα του τελευταίου της παιδιού.
 
Η Κριστίν μάλιστα πριν προχωρήσει στην πράξη της αυτή είχε νοσηλευτεί ξανά σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Όπως είπε ο δικηγόρος υπεράσπισης της, μία ασθενής της επιτέθηκε με καυτό καφέ και αυτό διατάραξε κι άλλο την ψυχική της υγεία με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο επεισόδιο αυτό, όπως είπε.
 
Όμως η κοινή γνώμη έχει αντίθετη άποψη. Πως μια μάνα μπόρεσε να πάρει μαχαίρι και να κάνει αυτό στα ίδια της τα παιδιά;
 
Ο δικαστής όμως πήρε την απόφαση του και τώρα η Κριστίν θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε