Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Έκρηξη ακούστηκε στο Ισραήλ

Έκρηξη ακούστηκε στο Ισραήλ

Έκρηξη ακούστηκε σήμερα στην ισραηλινή πόλη Εϊλάτ, στην Ερυθρά Θάλασσα, σύμφωνα με την αστυνομία, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε ότι ερευνούν στην γύρω περιοχή για να βρουν τι μπορεί να προκάλεσε την έκρηξη. Η Εϊλάτ είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός τους χειμερινούς μήνες.

“Κάτοικοι της πόλης τηλεφώνησαν για να πουν ότι άκουσαν μια έκρηξη. Όμως έπειτα από έρευνα που κάναμε στην πόλη δεν έχει βρεθεί τίποτε μέχρι στιγμής. Η αστυνομία και ο στρατός ερευνούν τους λόφους στην πόλη”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ.

Παλαιστίνιοι μαχητές έχουν στο πρόσφατο παρελθόν εξαπολύσει ρουκέτες στην Εϊλάτ, χρησιμοποιώντας ως ορμητήριό τους την έρημο του Σινά στην Αίγυπτο.

Η Εϊλάτ βρίσκεται εκτός του βεληνεκούς των ρουκετών που έχει στην κατοχή της η Χαμάς ή άλλοι Παλαιστίνιοι ένοπλοι στη Λωρίδα της Γάζας, τις οποίες και έχουν εξαπολύσει στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ τις τελευταίες πέντε ημέρες που οι ισραηλινές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποιούν επιχείρηση κατά των ενόπλων παλαιστινιακών οργανώσεων στη Γάζα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε