Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ: “Πέταξε” σε ταχυδρομικό σάκο μέσα σε γεμάτο αεροπλάνο!

Έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ: “Πέταξε” σε ταχυδρομικό σάκο μέσα σε γεμάτο αεροπλάνο!

– Ραγδαίες εξελίξεις στις δύο υποθέσεις εκρηκτικών μηχανισμών που έχουν συγκλονίσει την Ευρώπη
– Αποκάλυψη του Live News: Η συνδεσμολογία των εκρηκτικών μηχανισμών στο γραφείο του Σόιμπλε και σε αυτό του ΔΝΤ ήταν ίδια!
– Ο εκρηκτικός μηχανισμός “ταξίδεψε” με απευθείας πτήση της Aegean προς το Βερολίνο, σε ένα αεροσκάφος με 95% πληρότητα!
– Για τον φάκελο – βόμβα στο γραφείο του Σόιμπλε, έχουν αναλάβει ήδη την ευθύνη οι Πυρήνες της Φωτιάς
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όσο περνούν οι ώρες, οι πληροφορίες που έρχονται στο “φως” της δημοσιότητας σχετικά με τους δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς που στάλθηκαν στα γραφεία των κ.κ. Σόιμπλε και Τζέφρι Φρανκς, σε Βερολίνο και Παρίσι αντίστοιχα, κάνουν τα πράγματα πολύ σοβαρά.

Η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Etv, αποκάλυψε πως η συνδεσμολογία του εκρηκτικού συναγερμού που εξερράγη στο γραφείο του διευθυντή ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ Τζέφρι Φρανκς στο Παρίσι σήμερα, είναι η ίδια με αυτή του εκρηκτικού μηχανισμού που στάλθηκε χθες, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, ο οποίος δεν εξερράγη. 

Μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη της τηλεοπτικής εκπομπής, είναι πως ο εκρηκτικός μηχανισμός που στάλθηκε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενέργεια για την οποία έχει αναλάβει την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιά, μεταφέρθηκε στο Βερολίνο με ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως το δέμα μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και την περασμένη Τετάρτη, έφυγε με πτήση της Aegean, απευθείας για το Βερολίνο.

Ήταν μέσα σε ταχυδρομικό σάκο και το πλέον σοκαριστικό στοιχείο είναι πως η συγκεκριμένη πτήση είχε πληρότητα της τάξης του 95%!

Επίσης εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ως αποστολέας του δέματος με τον εκρηκτικό μηχανισμό στο γραφείο του γερμανού υπουργού Οικονομικών, εμφανιζόταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι: Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Live News

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε