Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έξαλλη η Μαντόνα για την καταδίκη των Pussy Riot

Έξαλλη η Μαντόνα για την καταδίκη των Pussy Riot

Η Μαντόνα καταδίκασε δημοσίως κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Ζυρίχη, την ποινή φυλάκισης δύο ετών που επέβαλε ρωσικό δικαστήριο στο γυναικείο πανκ συγκρότημα, Pussy Riot.

Ήταν το πρώτο δημόσιο σχόλιο της Μαντόνα από την Παρασκευή όταν και καταδικάστηκαν τα μέλη του συγκροτήματος για χουλιγκανισμό και ηθική αυτουργία σε θρησκευτικό μίσος.

Η Μαντόνα κατά τη διάρκεια της δίωρης συναυλίας σταμάτησε τέσσερις φορές το σόου της για να αναφερθεί με οργισμένο τρόπο στην καταδίκη των Pussy Riot.

«Θα πρέπει να ξέρετε ότι είμαι πραγματικά αναστατωμένη και αηδιασμένη από την καταδίκη των Pussy Riot» ανέφερε η Μαντόνα.

«Θα ήθελα να αφιερώσω το υπόλοιπο της ζωής μου για την καταπολέμηση κάθε είδους διακρίσεων» συμπλήρωσε η ποπ τραγουδίστρια.

Τα τρία μέλη του συγκροτήματος κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για την εκτέλεση ενός τραγουδιού τον περασμένο Μάρτιο στον καθεδρικό ναό του Σωτήρος στη Μόσχας.

Στο τραγούδι που σύμφωνα με το κατηγορητήριο ωθεί σε θρησκευτικό μίσος, τα τρία μέλη του συγκροτήματος ζητούσαν από την Παναγία να σώσει τη χώρα από τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Διαβάστε
Οι Pussy Riot ξαναχτυπούν – Κυκλοφόρησαν καινούργιο τραγούδι κατά του Πούτιν – ΒΙΝΤΕΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε