Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έξαλλος ο Σον Πεν τα “έχωσε” στον ελληνικής καταγωγής σύντροφο της κόρης του

Έξαλλος ο Σον Πεν τα “έχωσε” στον ελληνικής καταγωγής σύντροφο της κόρης του

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή του ο Σον Πεν. Έξαλλος ο ηθοποιός τα “έβαλε” με τον ελληνικής καταγωγή μουσικό,Τζίμι Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει σχέση με την κόρη του, Σον Πεν, Ντίλαν.

Μάλιστα, η κατάσταση φαίνεται πως βγήκε εκτός ελέγχου, τόσο που η πρώην σύζυγος του Πεν, Ρόμπιν Ράιτ, ξέσπασε σε κλάματα, μπροστά τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το radaronline, οι τρεις τους βρέθηκαν στο εστιατόριο Le Gamin, στη Νέα Υόρκη. Λίγο αφότου τέλειωσαν το φαγητό τους βγήκαν έξω και τότε ξεκίνησε ο καυγάς.

Η οργή του Σον Πεν είναι φανερή στο κατακόκκινο πρόσωπο του και δείχνουν το πόσο εκνευρισμένος ήταν με τον σύντροφο της κόρης του που έμοιαζε να τον κατηγορούσε για κάτι σοβαρό. Μάλιστα, κάποια στιγμή έδειξε κάτι από το κινητό του στον σύντροφο της 24χρονης κόρης του, και η μητέρα της, Ρόμπιν Ράιτ, ξέσπασε σε λυγμούς.

Αμέσως μετά, ο διάσημος ηθοποιός προσπάθησε να παρηγορήσει την πρώην σύζυγό του, ενώ και ο Γιαννόπουλος την πήρε αγκαλιά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν εκτός ελέγχου και το πλέον πιθανό είναι να πιστεύει ότι ο Γιαννόπουλος ευθύνεται για κάτι άσχημο που αφορά την κόρη του. Γι΄αυτό και η φανερά ανήσυχη Ρόμπιν Ραιτ ήταν παρούσα σε αυτό το ραντεβού.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάποια άλλη λεπτομέρεια γνωστή και οι περισσότεροι σχολιάζουν ότι με τα νεύρα που είχε ο Σον Πεν, είναι πολύ τυχερός ο Γιαννόπουλος που έφυγε από εκεί χωρίς τραύματα…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε