Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εξηγήσεις ζητά η Σερβία από το Facebook

Εξηγήσεις ζητά η Σερβία από το Facebook
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.04.2010 | 20:51
Πρώτη δημοσίευση: 27.04.2010 | 20:51

Στη Σερβία η δημοτικότητα του Facebook, το οποίο αριθμεί περισσότερους από 400 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, έχει αυξηθεί σημαντικά.

Διευκρινίσεις θα ζητήσει από το Facebook η Σερβία προκειμένου να μάθει από που προέρχονται οι απειλές για τη ζωή του προέδρου της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς οι οποίες κυκλοφορούν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάντιτς.

"Περάσαμε από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ η συμφωνία του οποίου είναι απαραίτητη για να λάβουμε πληροφορίες από την εταιρεία Facebook", δήλωσε ο σέρβος υπουργός, σύμφωνα με το πρακτορείο Beta.

Νωρίτερα σήμερα, μία εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο υποστηρίζει τον Μπόρις Τάντιτς δήλωσε ότι μια ομάδα της οποίας δεν αποκάλυψε το όνομα, είχε απειλήσει στο Facebook να σκοτώσει τον πρόεδρο της Σερβίας.

"Είναι απατηλό το ότι έχετε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο. Μόλις βγείτε, ένας ελεύθερος σκοπευτής σάς περιμένει", αναφέρει το μήνυμα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Δημοκρατικού Κόμματος, Γιελένα Τριβάν. 

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο