Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Εξομολόγηση… drive in!

Εξομολόγηση… drive in!
Αμαρτίες πολλές αλλά κανείς φαίνεται πως δεν πάει στην εκκλησία να εξομολογηθεί. Είτε γιατί δεν πιστεύει στον Θεό είτε γιατί… βαριέται.
Αυτό σκέφτηκε και ο πάτερ Μπομπ και ανέλαβε δράση.
 
Οι αμαρτωλοί οδηγοί της Αυστραλίας έχουν τη δυνατότητα να εξομολογηθούν σε στυλ drive in, χάρη σ’ έναν μοντέρνο καθολικό ιερέα!
 
“Πολλοί περνούν από την εκκλησία μου, αλλά λίγοι σταματούν” ,λέει ο καθολικός ιερέας από το Σάουθ Μέλμπουρν, Μπομπ Μαγκουάϊρ.
 
Ο ίδιος προσθέτει πως η εκκλησία πρέπει να γίνει πιο σύγχρονη και να πλησιάσει το ποίμνιό της.
 
Ο καθολικός ιερέας αποφάσισε, καθώς έρχεται το Πάσχα, να στήσει ένα μικρό τροχόσπιτο έξω από την εκκλησία απ’ όπου θα περνούν οι οδηγοί, θα ανοίγουν το παράθυρο του αυτοκινήτου τους και θα εξομολογούνται.
 
“Θα τους ράνω και με ροδόνερο, ως συμβολική ένδειξη καθαρισμού της ψυχής τους”, είπε ο ιερέας και πρόσθεσε πως ένα πράσινο φωτάκι που θα ανάβει, θα είναι ένδειξη ότι συγχωρέθηκαν οι αμαρτίες τους και θα μπορούν να φύγουν”. Η όλη διαδικασία θα διαρκεί περίπου ένα λεπτό.
 
Τελικά όμως όπως αποκάλυψε αργότερα η εφημερίδα Herald Sun αυτό ήταν το πρωταπριλιάτικο ψέμα της που είχε όμως στήσει πολύ καλά αφού όπως θα δείτε μέχρι και βίντεο ρεπορτάζ έφτιαξε. Πάντως μια τέτοια πρόταση είπε ο διευθυντής της εφημερίδας είναι πολύ καλή και μπορεί να γίνει πραγματικότητα…
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε