Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εξοργισμένος ο πρίγκιπας Χάρι! Η ασυνήθιστη ανακοίνωση του παλατιού για την κοπέλα του

Εξοργισμένος ο πρίγκιπας Χάρι! Η ασυνήθιστη ανακοίνωση του παλατιού για την κοπέλα του

Μπορεί οι φήμες να οργίαζαν εδώ και μέρες, αλλά το Kensington Palace ήρθε να επιβεβαιώσει και επίσημα τη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle με μια ασυνήθιστη ανακοίνωση για την “παρενόχληση” που δέχεται η ηθοποιός και η οικογένειά της από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους.

Ο 32χρονος πρίγκιπας έχει σχέση εδώ και 5 μήνες με την ηθοποιό που πλέον απέκτησε προσωπική φρουρά μετά την ξαφνική προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Ιούνιο μέσω των κοινών τους φίλων Alexander Gilkes και Misha Nonoo και ο πρίγκιπας Χάρι αισθάνθηκε την ανάγκη να προστατέψει την κοπέλα του, δίνοντας εντολή στο Kensington Palace να εκδώσει την ανακοίνωση.

 

 

“Από τότε που ήταν μικρός, ο πρίγκιπας Χάρι είχε αισθανθεί τη ζεστασιά από τον κόσμο. Αισθάνεται τυχερός που τόσοι πολλοί άνθρωποι τον υποστηρίζουν και ξέρει πόσο ευνοϊκή ζωή έχει. Ξέρει επίσης ότι υπάρχει απίστευτη περιέργεια για την προσωπική του ζωή. Δεν ένιωθε ποτέ άνετα με αυτό αλλά προσπάθησε να αναπτύξει άμυνες σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον των media.

Αλλά την τελευταία εβδομάδα είδε ότι ξεπεράστηκε το όριο. Η κοπέλα του Meghan Markle έχει δεχτεί κύματα κακοποίησης και παρενόχλησης. Κάποια από αυτά ήταν πολύ δημόσια όπως το εξώφυλλο εθνικής εφημερίδας, οι φυλετικές αποχρώσεις των άρθρων και τα σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια των trolls στα social media και τα σχόλια στις διαδικτυακές ειδήσεις.

Κάποια κρατήθηκαν κρυφά από το κοινό με νομικές μάχες για να μη δημοσιευτούν σε εφημερίδες. Η μητέρα της παλεύει να βγει από το σπίτι της λόγω των φωτογράφων. Πολλοί είναι οι φωτογράφοι και οι ρεπόρτερ που προσπαθούν να μπουν παράνομα στο σπίτι της. Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τον πρώην της ενώ βομβάρδισαν και όποιον σχεδόν γνωρίζει και αγαπά στη ζωή της.

Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της Meghan Markle και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν κατάφερε να την προστατεύσει. Δεν είναι σωστό που μετά από λίγους μήνες που βγαίνουν μαζί έχει δεχτεί τέτοια πίεση. Ξέρει ότι οι σχολιαστές θα πουν πως αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει και πως όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Διαφωνεί κάθετα. Δεν πρόκειται για παιχνίδι. Είναι η ζωή της και η ζωή του.

Ζήτησε αυτή την ανακοίνωση να δημοσιοποιηθεί με την ελπίδα πως οι άνθρωποι στον Τύπο θα σκεφτούν πριν προκληθεί περαιτέρω ζημιά. Ξέρει ότι είναι ασυνήθιστη μια τέτοια ανακοίνωση αλλά ελπίζει ότι οι άνθρωποι θα καταλάβουν γιατί ένιωση την ανάγκη να μιλήσει δημόσια”.

Πηγή: Ibtimes

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε