Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εξουδετέρωσαν τα εκρηκτικά στο σπίτι του μακελάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Εξουδετέρωσαν τα εκρηκτικά στο σπίτι του μακελάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Πυροτεχνουργοί της αστυνομίας εξουδετέρωσαν τις παγίδες και τις βόμβες που είχε στήσει στο διαμέρισμά του ο 24χρονος Τζέιμς Χολμς που σκόρπισε το θάνατο σε κινηματογράφο του Κολοράντο.

Αξιωματούχοι είπαν ότι η περίπλοκη σειρά μηχανισμών στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο Χολμς στον τρίτο όροφο ενός κτιρίου είχαν σχεδιαστεί για να σκοτώνουν όποιον εισερχόταν σε αυτό. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως απομάκρυνε όλα τα εκρηκτικά από το διαμέρισμα.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας στην Ορόρα, Νταν Όουτς πρόσθεσε ότι οι δεκάδες κάτοικοι που χρειάστηκε να απομακρυνθούν θα επιτραπεί να επιστρέψουν στις εστίες τους.

Σύμφωνα με τον Όουτς, ο Χολμς φέρεται να συγκέντρωσε τα πυρομαχικά και τα εκρηκτικά που χρησιμοποίησε για την επίθεση και την παγίδευση του διαμερίσματος με ταχυδρομικές παραγγελίες τους τελευταίους μήνες. “Αυτό που βλέπουμε δείχνει (. . .) έναν ορισμένο βαθμό υπολογισμού και σχεδιασμού”, είπε.

Ο 24χρονος φοιτητής κρατείται στην απομόνωση για την προστασία του από τους άλλους εγκλείστους, ανακοίνωσαν οι αρχές. “Το κάνουμε αυτό συνήθως σε υποθέσεις που έχουν μεγάλη δημοσιότητα”, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Απαράχο, Γκρέισον Ρόμπινσον. “Δεν σχετίζεται με οποιαδήποτε συγκεκριμένη απειλή”.

Διαβάστε
Δεν είχε συνεργό ο μακελάρης του Ντένβερ

Στο σημείο του μακελειού ο Ομπάμα

Απο το ίντερνετ αγόρασε τις σφαίρες ο μακελάρης του Ντένβερ – Σε κρίσιμη κατάσταση 11 απο τους τραυματίες

Αυτός είναι ο “μασκοφόρος” μακελάρης – Παγίδες με βόμβες στο σπίτι του

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε