Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκθεση κόλαφος Γάλλων δικαστών: Μαστρωπός ο Στρος Καν

Έκθεση κόλαφος Γάλλων δικαστών: Μαστρωπός ο Στρος Καν

Δεν έχουν τέλος τα μπλεξίματα για τον Ντομινίκ Στρος Καν. Πάνω που ξεμπέρδεψε με την υπόθεση της Ναφισάτου Ντιαλό, έρχεται η έκθεση για την υπόθεση Κάρλτον που τον «βαφτίζει» μαστροπό!

Οι δικαστές οι οποίοι ερευνούν τη λεγόμενη «υπόθεση Κάρλτον» εκτιμούν ότι πολλές ενδείξεις καθιστούν «πραγματική και καθοριστική» τη συμμετοχή του πρώην γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε πράξεις μαστροπείας, γράφει η εφημερίδα Figaro.

«Οι δικαστές εκτιμούν ότι σοβαρές και συγκλίνουσες ενδείξεις καθιστούν ‘πραγματική και καθοριστική τη συμμετοχή’ του Ντομινίκ Στρος Καν σε ‘πράξεις μαστροπείας’», αναφέρει η εφημερίδα.

Οι δικαστές επιθυμούν να αποδείξουν ότι ο Στρος Καν γνώριζε ότι οι γυναίκες που ήταν παρούσες στις συναντήσεις εκδίδονταν έναντι αμοιβής, σύμφωνα με την Figaro. Βασίζονται εξάλλου στην ύπαρξη μιας «γκαρσονιέρας» στο Παρίσι.

Πιστεύουν επίσης ότι ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ «δεν συμμετείχε απλώς σε αυτά τα πάρτι, αλλά φέρεται να είχε ‘υποκινήσει και ευρέως ενθαρρύνει (…) τη δημιουργία ενός συστήματος που βασιζόταν στην επιβράβευση του άμεσου περιβάλλοντός του με στόχο να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ανάγκες του’».

Εφετείο του Ντουέ απέρριψε στα μέσα Δεκεμβρίου το αίτημα του Στρος Καν αποσυρθούν οι εις βάρος του κατηγορίες για αδικήματα σεξουαλικού χαρακτήρα στην «υπόθεση Κάρλτον», που πήρε το όνομά της από ένα ξενοδοχείο στη Λιλ, όπου ο Στρος Καν και οι φίλοι του φέρονται να συμμετείχαν σε πάρτι… οργίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του κόστισε πολύ ακριβά η …καμαριέρα!

Ευχαρίστησε το Θεό η καμαριέρα μετά το “χρύσωμα”΄του Στρος Καν

Έκλεισε οριστικά η υπόθεση Στρος Καν – Τα βρήκαν με την Ντιαλό

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε