Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εκτός από το παιδί της κυοφορούσε και…ηρωίνη!

Μία έγκυος 9 μηνών μετέφερε ηρωίνη μέσα στο στομάχι της. Συνελήφθη όταν έφτασε στο αεροδρόμιο.

Οι έμποροι ναρκωτικών δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να συνεχίσουν την ομαλή ροή των προϊόντων τους στις αγορές.

Μια πολίτης από το Τατζικιστάν, έγκυος εννέα μηνών, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης αφού είχε καταπιεί κάψουλες οι οποίες περιείχαν συνολικά περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης, ανακοίνωσαν σήμερα οι τελωνειακές αρχές αυτής της πόλης της βορειοδυτικής Ρωσίας.

Η γυναίκα αυτή, η οποία έφθασε προερχόμενη από την πρωτεύουσα του Τατζικιστάν, την Ντουσαμπέ, συνελήφθη την Τρίτη ταυτόχρονα «με τον άνδρα που ήρθε να την παραλάβει από το αεροδρόμιο Πούλκοβο», διευκρίνισε στην ανακοίνωσή της η υπηρεσία Τύπου των τελωνείων.

«Ήταν έγκυος εννέα μηνών και επρόκειτο να γεννήσει στις 28 Ιανουαρίου σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι ανακάλυψαν στο στομάχι της 80 κάψουλες που περιείχαν 866,99 γραμμάρια ηρωίνης», έγινε γνωστό από την ίδια πηγή.

Το 2011, 14 πρόσωπα που είχαν καταπιεί συνολικά περισσότερα από εννέα κιλά ηρωίνης συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Πούλκοβο, σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές. Τα πρόσωπα αυτά προέρχονταν στην πλειοψηφία τους από την πρώην σοβιετική δημοκρατία του Τατζικιστάν.

Η χώρα αυτή, η πιο φτωχή της πρώην ΕΣΣΔ, αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες διακίνησης ναρκωτικών που προέρχονται από το Αφγανιστάν, χώρα γειτονική του Τατζικιστάν και πρώτη παραγωγός όπιου και κάνναβης παγκοσμίως.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε