Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ελεύθερος ο άντρας που κρατούσε ως σκλάβα του σεξ την κόρη του 23 χρόνια

Ελεύθερος ο άντρας που κρατούσε ως σκλάβα του σεξ την κόρη του 23 χρόνια

Ενώ υπάρχουν ακόμα φόβοι ότι μπορεί να υποτροπιάσει, ο Ronald Van der Plaat απελευθερώθηκε από τη φυλακή. Έμεινε έγκλειστος 15 χρόνια για τη φριχτή σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του που κρατούσε σαν σκλάβα του σεξ για 23 χρόνια.

Ο 82χρονος σήμερα Ronald Van der Plaat θεωρείται ένας από τους χειρότερους βιαστές της Νέας Ζηλανδίας και οδηγήθηκε για 15 χρόνια στη φυλακή το 2001. Είχε κρεμάσει την κόρη του Tanjas Darke από τους αστραγάλους της και είχε βάλει το κεφάλι της σε κουτί ενώ τη βίαζε.

Αφέθηκε ελεύθερος για μικρό χρονικό διάστημα το 2010 αλλά οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή το 2012 όταν τον είδαν να περπατά δίπλα σε μια κοπέλα ασιατικής καταγωγής κρατώντας το χέρι της σε ένα μουσείο στο Όκλαντ. Πρόκειται πλέον να αφεθεί ελεύθερος από σήμερα και να επιστρέψει στο σπίτι όπου κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του.

“Δεν ήταν συνηθισμένη σεξουαλική κακοποίηση. Ήταν περίεργα ακραία και μπορεί να περιγραφεί ως διεφθαρμένη”, τόνισε ο δικαστής. Η κακοποίηση της Tanjas Darke ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 9 ετών και συνεχίστηκε μέχρι που μπήκε στη δεκαετία των 30. Ο πατέρας της την κρατούσε με χειροπέδες και αλυσίδες, ενώ έβαζε το κεφάλι της σε κουτί ενώ τη βίαζε. Στα 12 της χρόνια έμεινε έγκυος και κόλλησε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα μετά από χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης.

Θα πρέπει να φορά βραχιόλι GPS, ενώ του απαγορεύεται να πηγαίνει σε μέρη όπου υπάρχουν παιδιά κάτω των 16 ετών. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μείνει μακριά από πάρκα, παιδικούς σταθμούς, σχολεία και βιβλιοθήκες, ενώ το σπίτι του απέχει μόλις 400 μέτρα από ένα δημοτικό σχολείο.

“Ανησυχώ για το τι θα μπορούσε να συμβεί στην περιοχή μας και πως οι άνθρωποι θα πρέπει να αλλάξουν τις συνήθειές τους. Τα παιδιά για παράδειγμα δεν θα μπορούν να βγουν έξω να παίξουν”, σχολίασε κάτοικος της περιοχής όπου θα επιστρέψει ο 82χρονος.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε