Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ελληνο-γερμανικά βέλη: «Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες»

Ελληνο-γερμανικά βέλη: «Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.11.2010 | 16:00
Πρώτη δημοσίευση: 16.11.2010 | 16:00

«Συμβαίνει πολύ συχνά και στους γάμους και στις διαπροσωπικές σχέσεις» είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στα... πυρά που αντάλλαξαν χθες Γιώργος Παπανδρέου και Άγκελα Μέρκελ.

Η κρίση που ταλανίζει ξανά την Ευρωπαϊκή Ένωση, με επίκεντρο αυτή τη φορά την Ιρλανδία, ήταν ένα από τα θέματα στην ατζέντα των συναντήσεων που είχε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Ράινερ Μπρούντερλε, την Ιταλία.

«Εκτιμώ βαθύτατα και σέβομαι τις προσπάθειες της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Ελπίζω να συνεχίσει να ακολουθεί απαρέγκλιτα το δρόμο του και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει», επεσήμανε σε συνέντευξη Τύπου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΑΠΕ για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

Όσο για τα φραστικά πυρά που αντάλλαξαν τις τελευταίες ώρες ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και η Γερμανία καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, τόνισε μια αρκετή δόση χιούμορ: «Το ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι εκνευρισμοί μεταξύ Ευρωπαίων εταίρων είναι φυσικό. Αυτό συμβαίνει άλλωστε πολύ συχνά και στους γάμους και στις διαπροσωπικές σχέσεις».

Διαβάστε επίσης

Ελληνογερμανική σύρραξη: Βόμβα Μέρκελ: Λάθος η ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ

Επίθεση Μέρκελ σε Σρέντερ για την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ   Διαδώστε αυτό το άρθρο