Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον έχει πληροφορίες για “αταξίες” βουλευτών

Ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον έχει πληροφορίες για “αταξίες” βουλευτών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.03.2012 | 15:59
Πρώτη δημοσίευση: 05.03.2012 | 15:44

"Μήπως έχετε κάποια πληροφορία για μια απιστία, ένα σεξουαλικό παράπτωμα, η μια υπόθεση διαφθοράς στην οποία να εμπλέκεται ένας γερουσιαστής των ΗΠΑ, ένας βουλευτής, ένας υψηλόβαθμος κυβερνητικός αξιωματούχος;", ρωτά ξεκάθαρα ο ιδρυτής του περιοδικού Hustler.


Ο Λάρι Φλιντ, ο βασιλιάς της αμερικανικής πορνογραφικής βιομηχανίας, προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε πληροφορία που έχει σχέση με ένα σεξουαλικό σκάνδαλο ή μια υπόθεση διαφθοράς στα οποία να εμπλέκεται κάποιος γερουσιαστής, βουλευτής ή υψηλόβαθμος αξιωματούχος.

Σε αυτή τη περίπτωση και "ύστερα από επαλήθευση με αποδείξεις που θα προσκομιθούν" ο Λάρι Φλιντ και το περιοδικό θα πληρώσουν έως ένα εκατομμύριο δολάρια" μόλις δημοσιευτεί η ιστορία, διευκρινίζει η ολοσέλιδη αγγελία που δημοσιεύτηκε στο κυριακάτικο φύλλο της Washington Post. H αγγελία δίνει αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τυχόν ενδιαφερόμενους, και εγγυάται την "εμπιστευτικότητα" της συναλλαγής. Ο Λάρι Φλιντ αρέσκεται σε τέτοιου είδους αγγελίες προσφέροντας χρήματα ή εργασία στην αυτοκρατορία πορνό του διαθέτει, μόλις ένα πρόσωπο ή ένα σκάνδαλο απασχολήσει την επικαιρότητα.   Διαδώστε αυτό το άρθρο