Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ένα εξωτικό νησί μόνο με ξανθές Λιθουανές!

Ένα εξωτικό νησί μόνο με ξανθές Λιθουανές!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.10.2010 | 16:06
Πρώτη δημοσίευση: 02.10.2010 | 12:38

Το όνειρο του μέσου άνδρα γίνεται πραγματικότητα. Λιθουανική εταιρεία – με στελέχη ξανθές και ωραίες γυναίκες - δημιουργεί εξωτικό νησί όπου όλες τις υπηρεσίες θα παρέχουν μόνο ξανθές Λιθουανές.

Η εταιρεία λέει ότι θέλει να βάλει τέρμα στα ανέκδοτα με τις ξανθές και ότι θέλει να δείξει πως οι ξανθές έχουν επιχειρηματικό μυαλό. Έτσι δημιουργούν πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες όπου θα δουλεύει μόνο ξανθό προσωπικό. Ακόμη και οι πιλότοι των απευθείας πτήσεων που σχεδιάζουν θα είναι ξανθοί.

Η λιθουανική εταιρεία Olialia έχει δημιουργηθεί και στελεχώνεται από ξανθές γυναίκες και δραστηριοποιείται σε 75 διαφορετικούς επιχειρηματικούς χώρους – από φαγητό μέχρι μουσική.

Η διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γκίντρε Πουκίν – ξανθιά επίσης φυσικά – λέει ότι θέλουν να σπάσουν το στερεότυπο της “χαζής ξανθιάς”. “Τα κορίτσια μας είναι έξυπνα και έχουν πτυχία. Όλες θέλουν να προοδεύσουν στη ζωή τους και έχουν πολλές ιδέες για επιχειρήσεις” αναφέρει.

Αυτά από την πλευρά της Olialia. Από την άλλη πλευρα, πολλοί αναφέρουν ότι η δημιουργία ενός νησιού όπου θα εργάζονται μονο “Άριοι” δημιουργεί καθεστώς διακρίσεων και αντιβαίνει στους διεθνείς κανόνες δικαίου.

Οι κάτοικοι των Μαλδιβών δε που δεν είναι όλοι λευκοί και ξανθοί θα είναι προκαταβολικά αποκλεισμένοι από το project. Νόμος που ισχύει στις Μαλδίβες επίσης προβλέπει ότι κάθε τουριστική επιχείρηση πρέπει να περιλαμβάνει στο προσωπικό της ντόπιους κατά 50% τουλάχιστον.

Στελέχη της εταιρείας
Στελέχη της εταιρείας

H Olialia βγάζει και δική της Cola
H Olialia βγάζει και δική της ColaH Olialia διαθέτει και υπηρεσία με λιμουζίνες
H Olialia διαθέτει και υπηρεσία με λιμουζίνες

Olialia πίτσα
Olialia πίτσα

Κορίτσια της Olialia επί το έργον   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook