Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ένα βήμα πριν τον ανασχηματισμό ο Χριστόφιας στην Κύπρο

Ένα βήμα πριν τον ανασχηματισμό ο Χριστόφιας στην Κύπρο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.07.2011 | 22:23
Πρώτη δημοσίευση: 27.07.2011 | 16:46

Η πολιτική κρίση στην Κύπρο δεν έχει τέλος. Και άλλοι υπουργοί υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους στον απόηχο της υποβάθμισης της Κυπριακής οικονομίας από τον οίκο Moody's.

Ένα βήμα πριν από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης του βρίσκεται ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος συγκάλεσε για την Πέμπτη έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για να ζητήσει από όλους τους υπουργούς να θέσουν τις παραιτήσεις τους στην διάθεσή του.

Απόψε σε γραπτή δήλωσή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτίθεται να προχωρήσει σε ευρύ ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, θέμα, προσθέτει το οποίο θα συζητήσει με το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ, που συμμετέχουν στο παρόν κυβερνητικό σχήμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνεχίζει ο κύριος Στεφάνου, είναι πανέτοιμος να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ για συζήτηση των θεμάτων που έχει εγείρει.

Θεωρούμε όμως, σημειώνει, ότι είναι αντιδεοντολογικό τα διάφορα θέματα που εγείρονται από μέρους του Δημοκρατικού Κόμματος, που συμμετέχει στην κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να τα μαθαίνει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Θα μπορούσε, υποδεικνύει ο κύριος Στεφάνου, ο κύριος Καρογιάν να επικοινωνήσει πρώτα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις του κόμματός του.

Χαρακτηρίζει ακόμη αντιδεοντολογικό να καλεί το ΔΗΚΟ τους υπουργούς του να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέφτουν κεφάλια για τη φονική έκρηξη στην Κύπρο!

Ο Χριστόφιας εις Παρισίους και η Moody's υποβαθμίζει την Κύπρο!
   Διαδώστε αυτό το άρθρο