Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ένα βράδυ με τον Μπαράκ Ομπάμα! Αποθέωση… παντού [pics, vids]

Φωτογραφία Instagram
Φωτογραφία Instagram

Είτε στο δρόμο ενώ κρατά ένα πλαστικό ποτήρι στο χέρι του είτε βγαίνοντας από το θέατρο, ένα είναι σίγουρο: ο Μπαράκ Ομπάμα αποθεώνεται όπου κι αν βρεθεί.

Το απόγευμα της Παρασκευής (24.02.2017) ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εθεάθη σε δρόμο της Νέας Υόρκης την ώρα που έβγαινε Flatiron Building του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη. Χαλαρός, χωρίς γραβάτα, ένα ποτήρι στο χέρι και πάντα χαμογελαστός, γνώρισε την πραγματική αποθέωση από τους πολίτες που έτυχε να βρίσκονται την ίδια στιγμή στο ίδιο σημείο.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική… στιγμή αποθέωσης για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Το βράδυ της ίδιας μέρας, συνοδευόμενος από την μεγαλύτερη κόρη του Μαλία, ο Ομπάμα βρέθηκε στο Broadway για να παρακολουθήσει την παράσταση The Price, όπου πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Danny DeVito, ο Mark Ruffalo, η Jessica Hecht και ο Tony Shalhoub.

Φωτογραφία Facebook

Μπαμπάς και κόρη μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν στα καμαρίνια και φυσικά έβγαλαν φωτογραφίες με τους ηθοποιούς. Μια από αυτές ανέβασε στα social media η εταιρία παραγωγής του έργου Roundabout Theatre Company. «Μας τιμά η παρουσία του προέδρου Ομπάμα και της Μαλία Ομπάμα στο θέατρό μας σήμερα το απόγευμα για το έργο του Άρθουρ Μίλερ The Price» είναι το μήνυμα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Φυσικά, το γύρω των social media κάνουν κι άλλες φωτογραφίες. Ο Ομπάμα και η κόρη του βγήκαν από το θέατρο American Airlines από την πίσω πόρτα, αλλά κι εκεί τους περίμενε κόσμος για να αποθεώσει ξανά τον πρώην πρόεδρο της χώρας.

Δείτε το video του χρήστη Theo

Επόμενος σταθμός τους ήταν το ιταλικό εστιατόριο Ballato Emilio, στο Σόχο. Και εκεί δεν είπαν όχι στο να ποζάρουν με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου. Και φυσικά, κι αυτή η φωτογραφία ανέβηκε στα social media, με τον Emilio Vitolo να την ποστάρει στο Instagram.

Μια άλλη, που επίσης ανέβηκε στο Instagram δείχνει τον Μπαράκ Ομπάμα και τη Μαλία να συζητούν στο τραπέζι τους.

Η Μαλία Ομπάμα ζει πλέον στη Νέα Υόρκη πριν πάει για σπουδές στο Χάρβαρντ το φθινόπωρο και προφανώς ο μπαμπάς της βρήκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να την επισκεφτεί.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, ABC News και ny.eater.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε